vestnik

V igri za naziv najlepše Slovenke tudi Pomurka

Vestnik.si, 14. 3. 2023
FB Miss Slovenije
Špela Godvajs iz Pomurja je finalistka izbora Miss Slovenije.
Popularno

V Pesnici pri Mariboru je potekala polfinalna prireditev Miss Slovenije 2023. Izbranih je bilo 15 lepotic, ki se bodo potegovale za lento najlepše.

V konkurenci je bilo 23 deklet, med njimi Špela Godvajs iz naše regije. Kot se je predstavila v prvem uradnem nastopu, je stara 24 let in je srednja medicinska sestra. Že od otroštva je tudi ljubiteljica konjev in se je v preteklosti ukvarjala z jahanjem, v prostem času pa tudi liči. 

špela-godvajs, miss-slovenije, finalistka
FB Miss Slovenije
Špela Godvajs iz Pomurja je finalistka izbora Miss Slovenije.

Projekt Miss Slovenije, ki v ospredje postavlja slovensko podjetništvo, turizem, glasbenike, avtorje, kulturno in naravno dediščino, poteka pod sloganom Podpirajmo slovensko in podprimo Slovenijo. S tem podpirajo različne kraje, na prvi pogled majhne in nepoznane, vendar ko jih spoznamo, vidimo, da v sebi nosijo velik potencial. 

Na polfinalnem izboru so se tekmovalke predstavile v dveh izhodih. V prvem so se na kratko predstavile žiriji in gledalcem, v drugem pa so nosile Tosamine eko obleke. Oblikovale so jih same, kot finalistke pa jih bodo nosile tudi na praznovanju stoletnice podjetja. 15 finalistk je izbrala strokovna žirija, ki so jo sestavljali Gregor Žmak, župan Občine Pesnica, Jure Knez, ustanovitelj in lastnik poslovnega partnerja Dewesoft, Mojca Šimnic Šolinc, direktorica Tosama Bela štacunca, David Miško, direktor trženja v Skupina stroka.si, Vida Milivojsa, Miss Slovenije 2022, in Bogdan Kronovšek, lastnik in direktor podjetja Kronoterm.

V finale se je uvrstila tudi Špela Godvajs in se bo na zaključni prireditvi potegovala za lento najlepše Slovenke. 

miss-slovenije prekmurka špela-godvajs