vestnik

Vida vidi: Gospodarica prstanov, drugič

Vida Toš, 31. 1. 2020
Pixabay
Ta prstan sicer ni za prst ali za roko, ampak - ne bodimo malenkostni ...
Popularno

Pa sem ga dobila, prstan! Sicer ni za na roko, a ne bodimo malenkostni.

Najprej mogoče popravek, da bom čisto natančna. Nisem ga dobila; kupila sem ga kar sama. In, ja, res ni za na roko, sta si ga pa - o penis ringu govorimo, da ne bo nesporazumov – prav na roko nataknila že dva od mojih po nočni omarici stakljivih mulcev. A – počasi. Gremo po vrsti.

Najprej za osvežitev spomina. Pred kakima dvema letoma sem v dotični kolumni pisala o svoji želji, da bi mi predragi moj izvoljenec kupil prstan. A ne za prst, da se razumemo. Dobro, želja po poročnem prstanu je bila sicer prva in zato še dlje časa nazaj, a, ker je padla v vodo in ker sem jaz očitno manijak na prstane, sem lepega dne in kar nekaj krat več lepih dni po želji za poročnim prstanom dobila željo po penis ringu.

vida-vidi, vida-toš, kolumna, sex-toys, penis-ring, sexy
Pixabay
Ker sem očitno manijak na prstane, sem lepega dne in kar nekaj krat več lepih dni po želji za poročnim prstanom dobila še željo po penis ringu.

Bilo je valentinovo, spomnim se kot včeraj, in mojega korenjaka ni bilo doma. Deca so popadali v posteljo, jaz pa – ah, razkošje! – v miru na fb, kam pa drugam. Nakar vidim objavo ene od mojih fb prijateljic. Zapis srečnice, obdarjene ob dnevu zaljubljencev. Fotografija škatle, v komentarjih pa sami mežiki in veliiiiki nasmeški. Sklepala sem, saj na fotografiji nisi mogel videti nič, razen nalepke na škatli, da je nekaj ... žgečkljivo zanimivega. Moj firbec je neznanski, to je tako znano, in ker sem, kot pravim, uživala nekajdnevni samski stan, saj je bil moj gospod na službenem potovanju na drugem koncu sveta - tako daleč, da niti telefonski seks ni prišel v poštev, saj naju je non stop prekinjalo - sem seveda pokukala. Na to spletno stran. Pokukala. In ostala - kaki dve uri. Popolnoma očarana nad novostmi med seks igračkami me je minila celo moja kronična zaspanost.

Sledilo je – sporočilo. Njemu, seveda. Pisalo je le: »Glej to!! Plačaš lahko s pay palom«. Naslednji dan je njegov odgovor vseboval le eno vprašanje: »Kaj je to?«, ko pa je prišel domov, pa ga je najbolj zanimalo, kdo mi je za to povedal. Tudi on je precej firbčen, če še nisem omenila.

No, to je bilo to. Od takrat mi je srce zatrepetalo ob vsakem paketu, ki ga je prinesel domov in ni jih bilo malo. A – nič zame. Med drugim je naročil: dvakrat spodnje hlače; zase. Najmanj dvakrat spodnje majice, prav tako zase. Neko čudno zadevo za električno stimulacijo mišic hrbta ali vratu ali česar drugega, skratka nek čuden masažer, ki sem ga dovolila le enkrat nalepiti name, saj je bilo tisto »masiranje« daleč od prijetnega. Bolj zbadanje kot kaj drugega. Pa je spet prišel paket. Knjiga. Spet? Prehransko dopolnilo. Eh ...

vida-vidi, vida-toš, kolumna, sex-toys, penis-ring, sexy
Pixabay
Pa je spet prišel paket. Spet nič pametnega, zame.

Pa sem zinila – enkrat, dvakrat, trikrat: »Kaj tisto zadevo boš že naročil, ali ne?« Da nima več linka, je bil eden od odgovorov. Fučkaj ga, jaz tudi ne. Ampak ker sem tako dolgo brnela, se je spravil iskat sam in nekega dne je dejansko prispel paketek, a – takoj sem vedela, da ni s tiste spletne strani. Kajti gor je pisalo »50 shades of gray«. Okej, upam, da ne bo sivina in ne le senca, a – točno tako je bilo.

Ta penis ring ni bil senca od tega, kar sem jaz videla in si želela. Bil je čisto navaden obroč – in to prevelik – iz gume. Niti raztegljiv, niti tak, da bi kaj stisnil, kaj šele, da bi imel tako posebno kvadratno izboklino, ki menda celo vibrira.

Nič, sem si rekla, bo treba vzeti stvari v svoje roke. In sem jih. Ker sem namreč vmes, ko sem imela sekundo več časa med brskanjem po moji priljubljeni destinaciji – drogeriji – opazila, da so te igračke začeli prodajati tudi tukaj. Ogledala sem si ponudbo. Ni sicer niti blizu tiste spletne strani, a – ni bilo slabo. Eden je bil podoben tistemu neuporabnemu, ki je bil doma in je medtem že romal v koš. Druga dva pa temu, kar sem jaz enkrat že videla. Prvi - dražji, z zamenljivimi baterijami; drugi - cenejši, za uporabo tako dolgo, da baterija crkne. Potem ga lahko uporabljaš brez baterije ali ga zalučaš v koš. Odločila sem se za slednjega. »Mogoče nama ne bo všeč ... za poizkus bo pa okej,« sem razmišljala in ga še isti dan, ko naju je pozna ura odrešila podmladka, komaj uspela splahniti pred prvo uporabo.

vida-vidi, vida-toš, kolumna, sex-toys, penis-ring, sexy
Pixabay
Nič, sem si rekla, bo treba vzeti stvari v svoje roke.

Priporočam? Absolutno. Drage ženske – še danes pojdite v drogerijo. Tam se vedno najde kaj zelo uporabnega in kaj manj koristnega, a strašno zabavnega. Tudi dobesedno zabavnega. Zadeva ima namreč na strani tiste kvadrataste izbokline gumbek, s katerim vibriranje – če si ga vklopil, seveda – tudi ugasneš. Po prvem testiranju takole leživa in »bzzzzz« ono še vedno vibrira. Jaz sežem proti njemu, stisnem gumbek in ono reče: »Bzz, bzz, bzz.« »O,« reče moj dragi zadihano: »To ima pa več 'muzik'!«

vida-vidi, vida-toš, kolumna, sex-toys, penis-ring, sexy
Pixabay
Zadeva ima več variant vibriranja.

Na koncu še dodatek o tem, kako uboga bitja smo pravzaprav starši, predvsem smo bitja skoraj čisto brez intime. Kajti jaz sem najin prstan dala – kam drugam ga naj vtaknem?! – v svojo nočno omarico. Kjer imam spravljene recimo tudi kake rezervne ključe, pa baterije, pa neke papirje ... skratka, nič posebno zanimivega za otroke. A nočna omarica je – sama se spomnim sebe in nočnih omaric svojih staršev – za otroke očitno magnet za raziskovanje. Moja omarica, da smo eksaktni. Po njegovi nikoli ne stikajo. In jaz sem penis ring nič hudega sluteč pospravila v prvi predal. Lepega dne pride hčerka v kuhinjo z iztegnjeno roko in pravi: »Mami, kako lepa zapestnica! Jo lahko imam?« Sin je šel še dlje, vklopil ga je. Komaj sem ga prepričala, da to res ni igrača. Zanj.

vida-vidi, vida-toš, kolumna, sex-toys, penis-ring, sexy
Pixabay
Starši smo bitja skoraj čisto brez intime. Skoraj.

vida-vidi vida-toš kolumna seksi penis-ring prstan