vestnik

(VIDEO) Bi za en dan postali spalec in zaslužili tisočaka? 

I.B., 26. 2. 2019
Profimedia
Ponuja se zanimiva "služba".
Popularno

Slovenski prodajalec ležišč Dormeo je objavil zanimivo prosto delovno mesto. Iščejo namreč spalca. Nekoga, ki bo 15. marca na svetovni dan spanja prespal osem delovnih ur, za to pa bo prejel plačilo v višini tisoč evrov. 

Kot je zapisano v razpisu delovnega mesta, izbranega kandidata čaka nepozabna izkušnja, skozi katero bo odkrival kakovosti dobrega ležišča, vzglavnika in odeje, nato pa bo o tem poročal. "Delo bo potekalo v dinamičnem okolju, polnem spalnih izzivov in motilcev spanja, ob podpori sodelavcev in strokovnjakov s področja spanja. Izbrani kandidat bo pred spanjem deležen poglobljenega treninga in navodil za vzpostavitev pripravljenosti za tako nenavadno nalogo," je opisano.




Zainteresirani se lahko na razpisano delovno mesto prijavijo do 7. marca nahttp://www.danspanja.si. Delodajalec pa od kandidatov pričakuje predano spanje s pozornostjo na senzibilnih doživetjih, pripravo poročila o Dormeo spalni izkušnji, podajo predlogov za izboljšanje spalne izkušnje, zavestno spremljanje razlogov, ki so vplivali na morebitno prebujanje in nemirno spanje ter predpripravo, med katero sodi umirjanje pred spanjem, izogibanje alkoholu, kofeinu in obilni težki hrani, umirjanje možganskega delovanja ob meditaciji in glasbi.

Neznan
Bi bili dober spalec? 
dormeo delovno mesto spalec razpis