vestnik

(VIDEO) Mlada glasbenica je drugo avtorsko pesem posvetila božiču

Vestnik, 25. 12. 2020
Posnetek zaslona YT
Nina Brasseur z drugo avtorsko skladbo.
Popularno

Po tem, ko je junija izdala svojo prvo avtorsko pesem Brez tebe, v teh prazničnih dneh predstavlja še skladbo Božični poljub.

Devetnajstletna Nina Brasseur iz Murske Sobote, ki že nekaj let prepeva v skupini Zlata žila, je na predbožični dan predstavila svojo drugo avtorsko skladbo Božični poljub. "Ker je zame božič najlepši praznik, sem mu od nekdaj želela posvetiti pesem. Zdaj se je moja želja tudi uresničila." Besedilo, glasbo in videospot je prispeval Denis Maver. "V skladbi dekle hrepeni po božičnem poljubu, katerega na koncu le dobi. Nova pesem tako prinaša sporočilo, da kljub razočaranju ne smemo obupati nad ljubeznijo," razloži.

Ljubezen do glasbe se je pri Nini rodila že v otroštvu: "To je moja največja strast in menim, da nas glasba združuje." Širši javnosti je postala znana z nastopom v priljubljeni oddaji Slovenija ima talent, kjer je za las ostala brez finala. Brasseurjeva si življenja brez glasbe ne predstavlja, nadvse si želi, da bi se tudi v prihodnosti lahko ukvarjala s to dejavnostjo. "Ustvariti želim čim več avtorskih komadov in imeti karseda veliko nastopov, to so moji cilji v glasbeni karieri," še pove.  

nina-brasseur avtorska-skladba božični-poljub