vestnik

Z Mikkom lahko mladi klepetate preko klepetalnice

Vestnik.si, 20. 4. 2020
Tomo Köleš
Vladimir Petković, vodja kulturnega programa v Mikku.
Popularno

Klub MIKK iz Murske Sobote bo v času trajanja ukrepov zoper koronavirus izvajal spletno mladinsko klepetalnico "1 na 1 z MIKKovcem" preko programa Skype.

V mladinski klepetalnici bodo mladim na voljo za pogovore o temah, ki si jih bodo sami izbrali vsak torek, sredo in četrtek med 14. in 16.00 uro. V klepetalnici bodo prisotni: ob torkih mladinski delavec Miha Lendvaj, ob sredah vodja Multimedijskega centra Maja Lačen Škrbič in ob četrtkih vodja kulturnega programa Vladimir Petković. Vabijo vse mlade od 15. do 29. leta, da se prijavijo na info@mikk.si na pogovor, v katerem jim bodo omenjeni člani Mikka krajšali čas, jih informirali, jim svetovali, jih poslušali, inštruirali in usmerjali.

mikktiskovna21 (1)
Tomo Köleš
Miha Lendvaj (prvi z leve) bo v spletni klepetalnici ob torkih.

V prijavi morajo mladi navesti, kateri dan in ura jim ustrezata ter svoje Skype ime, da jih lažje najdejo preko Skypa. Spletna klepetalnica se začenja v torek, 21. aprila, ob 14. uri, nato pa nadaljuje v sredo, 22. aprila, ob 14. uri in v četrtek, 23. aprila, ob 14. uri. Prijave na spletno klepetalnico "1 na 1 z MIKKovcem" zbirajo danes, v ponedeljek, 20. aprila, vse do polnoči.
MIKK splet klepetalnice