vestnik

Za sanjsko poroko se poteguje tudi pomurski par

Vestnik.si, 4. 9. 2024
Osebni arhiv
Patricija in Matej.
Popularno

Par, ki bo zmagal, se bo poročil v Kostanjevici na Krki.

Aktual TV pripravlja resničnostni šov Last minute sanjska poroka. Bodoči zakonci so se lahko prijavili, na radiu Aktual in na Aktual TV pa zdaj predstavljajo izbrane pare. Kot so sporočili, bodo pripravili tri oddaje, ki bodo predvajane na Aktual TV, prva bo ta petek ob 20. uri, in vsakič bodo predstavili po tri pare. Ti se bodo pomerili v zabavnih veščinah, ki jih bodo morali obvladati tudi v zakonu. "Zelo zanimiv bo vroči stol ali spovednica, kjer bomo izvedeli marsikatero skrivnost tekmovalnega para. Ob koncu vsake oddaje bo zmagal en par. V oddaji bodo v komisiji sedeli znani slovenski glasbeni pari, ki bodo odločili, kdo je zmagovalec. Oddaje bomo popestrili s slovensko glasbo in glasbenimi nastopi," pravijo ustvarjalci. 

patricija-in-matej, radio-aktual, poroka
Osebni arhiv
Patricija in Matej.

V finalni oddaji se bodo nato pomerili trije finalni pari in eden od njih bo prejel poroko v dvorani La Vie v Kostanjevici na Krki. Par bo lahko na poroko, ki bo 26. oktobra, povabil sto svatov. 

patricija-in-matej, radio-aktual, poroka
Osebni arhiv
Patricija in Matej.

Kot peti par sta bila predstavljena Patricija in Matej in Spodnje Ščavnice pri Gornji Radgoni. Poslušalcem in gledalcem sta se že predstavila in povedala, da sta skupaj devet let in imata dva otroka. Prav trenutki z otroki so najlepši v njunem razmerju. Voditelj Mattias Stojanović je Patricijo povprašal, kakšna bi bila njena sanjska poroka. "Sanjska poroka je dobra fešta, tisti del v cerkvi je tudi nekaj posebnega. In pomembno je, da je zraven družina, najini najbližji," je odgovorila. Voditeljica Mojca Mladenović pa je Pomurko vprašala še, ali je partnerja že navadila gospodinjskih opravil. Bolj slabo, je dejala, a dodala, da Matej dobro skrbi za hišo in da pri tem uživa. Delo pa imata dobro razdeljeno. 

radio-aktual radijska-poroka patricija-in-matej pomurski-par