vestnik

2. SNL: "Žuti" s točko iz Slovenske Bistrice

Vestnik.si, 3. 9. 2024
ND Beltinci Facebook/Boštjan Rous
NK Kety Emmi & Impol Bistrica - Beltinci Klima Tratnjek 2 : 2.
Šport

Slovenska Bistrica ostaja še naprej eno od prizorišč, kjer prekmurski klubi zelo redko dosegajo dobre rezultate. Zato so lahko Beltinčani s točko, ki so jo v 4. krogu druge lige iztržili na tekmi preobratov, precej zadovoljni. Končni izid je bil 2 : 2.

Kety Emmi&Impol Bistrica - Beltinci Klima Tratnjek 2 : 2 (2 : 1)

Športni park Slovenska Bistrica, 400 gledalcev, sodnik: Alen Borošak (Spodnji Duplek).

Strelci: 0 : 1 Oštrek (29), 1 : 1 Martinčič (31, 11 - m), 2 : 1 Martinčič (38), 2 : 2 Štimac (47).

Rumeni kartoni: Opačić, Kapun; Majcen. 

Kety Emmi&Impol Bistrica: Erjavšek, Kapun, Lebar, Zajšek, Križnik (Poredoš, 85), Dukarič (Kobal, 69), Frešer (Horvat, 53), Svržnjak, Opačić (Kralj, 85), Tavares (Krapuhkin, 85), Martinčič kap. Trener: Robert Pevnik.

Beltinci Klima Tratnjek: Moćić, Težak, Težački, Florjanc, Rantaša, Sočič, Majcen (Gabrovec, 68), Ikenna, Oštrek, Kasalo, Štimac. Trener: Damjan Gajser.

Tule so najpomembnejši trenutki tekme:

29: GOOOL 0 : 1 Stjepan Oštrek! Divine Igwe Ikenna je prodrl po desni strani in v kazenskem prostoru našel Oštreka, ki je žogo pospravil v mrežo.

31: GOL 1 : 1 Jaša Martinčič (11 - m)! Domači so hitro izenačili, in to s strelom z bele pike. Zanesljiv izvajalec je bil kapetan Martinčič.

38: GOL 2 : 1 Jaša Martinčič! Preobrat gostiteljev za vodstvo. Napol v šali napol zares lahko rečemo, da si je Martinčič zgradil kariero v drugi ligi na račun prekmurskih klubov, saj je na dvobojih z njimi skoraj vedno strelec. Tudi v tej sezoni ima na svojem računu že tri gole. Tokrat je uspešno sklenil hiter protinapad.

45+2: Konec prvega polčasa. 2 : 1. 

2
ND Beltinci Facebook/Boštjan Rous
NK Kety Emmi & Impol Bistrica - Beltinci Klima Tratnjek 2 : 2.

47: GOOOOL 2 : 2 Jura Štimac! Toda "žuti" imajo v svojih vrstah še boljšega strelca, ki je dosegel že skupno štiri zadetke in je skupaj s Tianom Pantelićem iz Slovana na vrhu lestvice strelcev. Štimac je bil zdaj natančen po strelu z glavo po kotu, ki ga je izvedel Niko Kasalo. 

94: Konec dramatične in bojevite tekme. 2 : 2. 

2
ND Beltinci Facebook/Boštjan Rous
NK Kety Emmi & Impol Bistrica - Beltinci Klima Tratnjek 2 : 2.

Beltinčani so trenutno četrti s 7 točkami (vodi Gorica z 10 točkami), v naslednjem krogu pa bodo gostili ptujsko Dravo, ki je dvanajsta s 4 točkami. 

2.-snl četrti-krog kety-emmi&impol-bistrica beltinci-klima-tratnjek