vestnik

Akcija navijačev: "Vsi v Brdo"

Vestnik, 20. 6. 2020
Jure Zauneker
Vabilo na tekmo
Šport

Navijači tokrat vabijo na finalno tekmo, ki bo na Brdu pri Kranju v sredo, 24. junija.

Še nekaj dni nas loči od finala Pokala Slovenije med Muro in Nafto, ki bi sicer moral biti odigran na stadionu Fazanerija, a so ga zaradi okoliščin prestavili v Nacionalni nogometni center (NNC) Brdo. Prekmurskega derbija se vse bolj veselijo tudi zvesti navijači, ki so v teh dneh pred hotelom Zvezda izobesili transparent z napisom "Vsi v Brdo". In to kljub temu, da je tekma dovoljena le za manjše število gledalcev. Kot je pred dnevi povedal Radenko Mijatović, predsednik NZS-ja, bodo kluboma sicer omogočili, da povabijo določeno število pokroviteljev, ki skupaj ne smejo preseči števila 500.

murska-sobota, vabilo-na-tekmo
Jure Zauneker
Vabilo na tekmo

Nogometna zveza Slovenije je medtem že sporočila, da gledalcem odsvetuje prihod na Brdo: "Zaradi splošne epidemiološke situacije v državi bi nenapovedan prihod gledalcev lahko imel izrazito negativne posledice za dokončanje sezone, zato prosimo vse, da skupaj delujmo v smeti, da se spoštuje določila NIJZ."

A pred finalom pokala črno-bele že danes čaka nova preizkušnja, v 29. krogu prve slovenske nogometne lige se bodo ob 18. uri pomerili z nogometaši Brava v Športnem parku Šiška. 

finale pokal nšmura nk-nafta black-gringos