vestnik

Alen Žitnik iz KK Tropovci nov državni prvak v vožnji na čas

Vestnik.si, 12. 9. 2023
KK Tropovci
Člani KK Tropovci so bili minuli vikend ponovno aktivni.
Šport

Udeležili so se državnega prvenstva v vožnji na čas za dečke in deklice ter mlajše mladinke na Otočcu pri Novem mestu in Kobleharjevega pokala v Škocjanu.

Člani Kolesarskega kluba (KK) Tropovci so bili minuli konec tedna ponovno zelo aktivni. Udeležili so se državnega prvenstva v vožnji na čas za dečke in deklice ter mlajše mladinke, ki je potekalo na Otočcu pri Novem mestu. 

kk-tropovci, kolesarstvo
KK Tropovci
Člani KK Tropovci so bili minuli vikend ponovno aktivni.

Alen Žitnik je v kategoriji dečkov A postavil najhitrejši čas proge in postal državni prvak. Denis Lebar je v kategoriji dečkov B osvojil 7. mesto, Jan Lebar pa v kategoriji dečkov C 27. mesto. Maši Žalig so se stopničke v kategoriji deklic B izmuznile za las, osvojila je 4. mesto. 

Včeraj je potekal tudi Knobleharjev pokal v Škocjanu. Dirka na krožni progi dolžine 3,6 kilometra je potekala v okolici Škocjana. 

kk-tropovci, kolesarstvo
KK Tropovci
Člani KK Tropovci so bili minuli vikend ponovno aktivni.

Bor Berlak je v kategoriji mlajših mladincev po 50,4 prevoženih kilometrih osvojil 3. mesto. Alen Žitnik je v kategoriji dečkov A po prevoženih 18 kilometrih osvojil 6. mesto, prav tako je 6. mesto osvojil Denis Lebar v kategoriji dečkov B po prevoženih 14,4 kilometra. Jan Žalig je v kategoriji dečkov C po prevoženih 10,8 kilometra osvojil 27. mesto, Maša Žalig v kategoriji deklic B pa po prevoženih 10,8 kilometrov 6. mesto. 

Tristan Ketiš se je udeležil rekreativne dirke Granfondo Roonda Stubaki na Hrvaškem v okolici Krapine, po 100 prevoženih kilometrih je osvojil absolutno 13. mesto, v kategoriji med 16 in 20 let pa 2. mesto. 

kk-tropovci kolesarstvo