vestnik

Amar Beganović ni več član NŠ Mura

Vestnik.si, 4. 6. 2023
Aleš Cipot
Amar Beganović
Šport

Odhaja v FK Sarajevo

Kot so sporočili na svoji spletni strani, Amar Beganović ni več član NŠ Mure. Desni bočni branilec, ki se je v Mursko Soboto preselil lanskega januarja, zapušča čarno-bejle. Beganović, ki je za Muro odigral 53 tekem v vseh tekmovanjih in dosegel tri zadetke ter prispeval dve asistenci, se bo v zameno za odškodnino preselil v vrste bosanskega Sarajeva. 
"Želel bi se zahvaliti vsem v klubu, od uprave, osebja, trenerjev pa do mojih soigralcev. Za menoj je res lepo obdobje v Muri, hvaležen sem za vsako minuto, ki sem jo preživel v čarno-bejlon na treningu in na tekmi. Velika zahvala navijaški skupini Black Gringos, ki nas je podpirala v dobrem in slabem. Klubu želim vse najboljše in želim, da se Mura vrne tja, kamor spada, saj si to vsi v klubu in okoli njega zaslužijo. Verjamem, da se bo to tudi zgodilo," je povedal ob odhodu.
"Rad bi se Amarju zahvalil za njegov doprinos v letu in pol, ki ga je prebil pri nas. Pokazal je veliko mero profesionalizma in požrtvovalnosti. V zadnjih dneh je na naš naslov prišla ponudba, ki je zadovoljila tako klub, kot igralca, zato bo svojo kariero nadaljeval v Sarajevu. Želim mu veliko uspeha, vrata Fazanerije pa zanj ostajajo odprta," pa je povedal športni direktor Mure Denis Rajbar.
amir-beganović nš-mura