vestnik

Beltinčani predstavili nove okrepitve

Vestnik.si, 3. 7. 2024
ND Beltinci
V beltinski šumi bo svojo kariero nadaljeval Jan Rajh.
Šport

V beltinsko šumo prihajata Filip Peranić in Jan Rajh, vrača se tudi Ivan Težački.

V Beltince se iz Zagreba seli 23-letni centralni branilec Filip Peranić. Ta se klubu zahvaljuje za ponujeno priložnost in izkazano zaupanje, hkrati pa se veseli, da bo imel možnost obleči žuti dres in dati vse od sebe na igrišču. "Verjamem v ekipo in v doseganje uspehov, ki nas čakajo," je še dodal.

Poleg Peranića se Beltincem pridružuje tudi Jan Rajh, 20-letni vezist, ki bo svojo kariero po Mariboru in Nafti 1903 nadaljeval v beltinski šumi. Rajh je ob prihodu v klub poudaril: “Z velikim veseljem in ponosom se pridružujem Beltincem, katerim se zahvaljujem za topel sprejem. Navdušen sem nad energijo, organiziranostjo in strastjo, ki je prisotna v klubu. Komaj čakam, da skupaj z novimi soigralci na igrišču spišem nove zgodbe o uspehu. Obljubljam, da bom dal vse od sebe.”

Kot posojeni igralec Varaždina pa se vrača tudi Ivan Težački, 22-letni hrvaški branilec. Težački je bil že član kluba prejšnjo sezono in se zdaj z veseljem vrača na svoje staro igrišče. “Veselim se povratka v Beltince! Verjamem, da bomo v novi sezoni izpolnili zadane cilje - to je borba za vrh lestvice in napredovanje v prvo ligo,” je povedal Težački.

nd-beltinci okrepitve ivan-težački jan-rajh filip-peranić