vestnik

Beltinčani remizirali z Varaždinom

Vestnik.si, 27. 7. 2024
ND Beltinci Facebook/Boštjan Rous
Beltinci Klima Tratnjek - NK Varaždin 2 : 2.
Šport

Na svojem četrtem pripravljalnem srečanju so beltinski nogometaši v svojem športnem parku odigrali neodločeno 2 : 2 (0 : 2) s hrvaškim prvoligašem Varaždinom. Tekma je bila zaprta za javnost.

Gostje so prišli do vodstva že v 7. minuti. Po protinapadu in predložku z desne strani je zadel Anglež Thierry Nevers - 0 : 1. V 18. minuti je Varaždin povišal prednost. Po napadu na levi strani in predložku je bil iz bližine natančen Jurica Poldrugač - 0 : 2.

To je bil tudi izid prvega dela, v drugem pa so domači poskrbeli za izenačenje. Niko Kasalo, ki je prišel kot posojen igralec iz Mure, je v 49. minuti zadel neposredno iz prostega strela - 1 : 2.

V 71. minuti pa je Nigerijec Divine Igwe Ikenna po odličnem preigravanju in natančnem strelu v daljši vratarjev kot postavil končni izid - 2 : 2. 

Varovanci trenerja Damjana Gajserja so začeli v postavi: Moćić, Vodeb, Težački, Štrakl, Ikenna, Sočič kap., Majcen, Florjanc, Oštrek, Kasalo, Štimac.

pripravljalna-tekma, beltinci-klima-tratnjek, nk-varaždin
ND Beltinci Facebook/Boštjan Rous
Beltinci Klima Tratnjek - NK Varaždin 2 : 2.

Na klopi za rezervne igralce pa so na svojo priložnost čakali: Zver, Črnko, Klampfer, Peranić, Leban, Rajh, Biro, T. Rantaša, Kosi, Vidmajer in Gabrovec.

pripravljalna-tekma beltinci-klima-tratnjek nk-varaždin