vestnik

(FOTO) Beltinčani pričeli s pripravami

Vestnik.si, 29. 6. 2024
ND Beltinci
Priprave na novo sezono.
Šport

V pripravljalnem obdobju se bodo pomerili z različnimi prvoligaškimi nasprotniki. Uvodnega testiranja se je udeležilo 20 igralcev.

Članska ekipa Nogometnega društva Beltinci se je po poletnem premoru ponovno zbrala v slačilnicah Športnega parka Beltinci. Uvodni nagovori so bili v rokah predsednika kluba Janeza Breznika, športnega direktorja Tadeja Apatiča in glavnega trenerja Damjana Gajserja. Po motivacijskih govorih in predstavitvi načrtov za prihajajočo sezono se je 20 igralcev podalo na pomožno igrišče, kjer so opravili uvodno testiranje. Z uradnimi treningi bodo pričeli danes ob 10. uri.

priprave, nd-beltinci, testiranje
ND Beltinci
Priprave na novo sezono.

Med igralci, ki so se udeležili testiranj, so bili Domen Zver, Stefan Moćić, Vito Štrakl, Gašper Vodeb, Marin Rantaša, Žan Črnko, Luka Sočič, Denis Leban, ki so podaljšali svoje bivanje v Beltincih. Poleg njih sta bila prisotna tudi mladinca Nejc Vöröš in Anej Roškar. Ekipo so okrepili novinci Stjepan Oštrek, Jan Patrik Gabrovec, Enej Klampfer, Divine Igwe Ikenna, Tian Rantaša, ter igralci na preizkušnji Jura Štimac, Luka Jerin, Lun Grizold, Marko Bezjak Čuček in Jan Rajh. Adis Emruli in Tian Kosi se bosta ekipi pridružila v prihodnjem tednu.

priprave, nd-beltinci, testiranje
ND Beltinci
Priprave na novo sezono.

V pripravljalnem obdobju se bodo pomerili z različnimi prvoligaškimi nasprotniki, vključno z ekipami iz Ukrajine, Madžarske, Združenih arabskih emiratov in Hrvaške. Prva preizkušnja za člansko ekipo bo v nedeljo, 7. julija 2024, ko se bodo v Rogatcu pomerili z Zoryo. Za zaključek pripravljalnega obdobja je predvidena generalka, ki bo potekala z gostovanjem v Podvincih.

priprave, nd-beltinci, testiranje
ND Beltinci
Priprave na novo sezono.

nd-beltinci priprave