vestnik

Beltinci Klima Tratnjek podaljšali pogodbo z napadalcem, Nafta predstavlja deveto okrepitev

Vestnik.si, 6. 7. 2024
Jure Zauneker
Adis Emruli ostaja v Beltincih.
Šport

Pestro je v klubskih pisarnah.

Iz beltinskega športnega parka so pred prvo pripravljalno tekmo, ki bo odigrana v nedeljo proti ukrajinski ekipi Zorya Luhansk, sporočili, da so podaljšali pogodbo še z enim igralcem. V žutem dresu bo tudi v prihodnji sezoni igral napadalec Adis Emruli. 

"Zahvaljujem se predsedniku, športnemu direktorju in trenerju za zaupanje. Cilji v novi sezoni so jasni - boriti se za prvo mesto in čim dlje priti v pokalnem tekmovanju," je dejal. 

Deveta okrepitev lendavske Nafte v tem prestopnem roku pa je postal Szalay Szabolcs. Gre za člana kluba ZTE, v Lendavi pa bo igral kot posojen igralec. Kot so sporočili iz kluba, je nogometaš v drugem letu pretekle sezone kot posojen igralec igral za Vasas, pred tem še za Haladas in Tiszakescke. 

V prvi in drugi madžarski ligi ligi je odigral 77 tekem, dosegel sedem zadetkov, še dva pa na svojih 13 tekmah v pokalu. V kvalifikacijah za konferenčno ligo je zbral dva nastopa, proti Osijeku je v statistiko vpisal podajo, v lanskem finalu madžarskega pokala MOL pa je odločil finale z golom iz prostega strela proti Budafoku. 

nd-beltinci adis-emruli podaljšanje-pogodbe