vestnik

Bo Alen Ščulac novi trener Beltinec?

Vestnik.si, 16. 6. 2019
Aleš Cipot
Alen Ščulac je nekdanji nogometaš Kopra in Mure ter bivši trener prvoligaša Krškega, s katerim je dvakrat premagal Sobočane. Nazadnje je vodil NK Brda v drugi ligi. 
Šport

Za zdaj še ni nič uradno, vendar dobro obveščeni viri pravijo, da bo Primorec sedel na klop beltinskega drugoligaša.

Kmalu zatem, ko sta NŠ Mura in Beltinci podpisala pogodbo o partnerskem sodelovanju, se je s trenerske funkcije beltinskega drugoligaša poslovil - menda iz "osebnih razlogov" - Zlatko Gabor, ki je sicer v pravkar minuli sezoni uresničil cilj vodstva "žutih". Beltinci so si priborili obstanek v drugi ligi in končali na 11. mestu med 16 ekipami. A tudi o Gaborjevem slovesu pri ND Beltinci niso nič kaj obešali na veliki zvon, milo rečeno.



Prazno trenersko mesto naj bi zapolnil primorski strateg Alen Ščulac, pravijo dobro obveščeni viri, ki trdijo tudi, da naj bi bilo pravzaprav že vse dogovorjeno. Da bi lahko bilo res nekaj na tem, priča dejstvo, da so pri NK Brda, ki jih je nazadnje vodil Ščulac, že imenovali novega trenerja Davida Peršiča, kar pomeni, da bo nekdanji nogometaš Mure in bivši trener prvoligaša Krškega zares odšel k drugemu klubu. Bodo to Beltinci? Kmalu mora biti vse jasno, saj se bodo priprave hitro začele.

nogomet beltinci trenerske menjave Zlatko Gabor Alen Ščulac