vestnik

Bodi del zgodovine, kupi vstopnico za tekmo s Sturmom

Nogometna šola Mura, 16. 8. 2021
Jure Zauneker
Cena vstopnic za tiste, ki nimajo sezonske vstopnice znaša 20 evrov, oziroma 10 evrov za otroke do 14. leta starosti.
Šport

Murina evropska pot se nadaljuje, čarno-bejli so si že zagotovili evropsko jesen. Na poti do Lige Evropa jim stoji graški Sturm. Boste tudi vi del te zgodovinske tekme?

Evropska jesen je zagotovljena, vprašanje ostaja samo ali se bo igrala Liga Evropa ali Konferenčna liga. Prvi dvoboj z graškim Sturmom je na vrsti že ta četrtek ob 20. uri. Tudi tokrat bodo čarno-bejli potrebovali vašo pomoč, da si zagotovijo čim boljše izhodišče pred povratno tekmo.

Tokrat je nakup vstopnic možen samo fizično na prodajnem mestu za vstopnice pred vhodom na stadion Fazanerija. Cena vstopnic ostaja enaka kot za dvoboj z Žalgirisom, 17 evrov za odrasle in 8 evrov za otroke do 14. leta starosti, ko je govora o sezonskih vstopnicah. Vsak lahko kupi največ tri vstopnice, pri čemer za ostali dve plača redno ceno brez popusta, ki znaša 20 evrov oziroma 10 evrov za otroško vstopnico.

murska-sobota, mura-žalgiris
Jure Zauneker
Za vstop na stadion še vedno veljajo PCT pogoji.

Še vedno velja, da so evropske vstopnice personificirane. Vsak, ki bo kupil karto, mora pri sebi imeti osebni dokument. Slednjega potrebuje tudi za morebitni ostali vstopnici, ki ju bo kupil, saj bo imela vsaka vstopnica natiskano svoje ime.

Prodaja vstopnic (prodajno mesto vstopnic pred vhodom na stadion):

Ponedeljek, torek in sreda: 14.00 - 20.00

Četrtek od 14.00 naprej

Cena vstopnic za tiste, ki nimajo sezonske vstopnice znaša 20 evrov, oziroma 10 evrov za otroke do 14. leta starosti. Za vstop na stadion še vedno veljajo PCT pogoji.

Skupaj pišimo zgodovino!

nš-mura vstopnice fazanerija