vestnik

Cipot se ne bo vrnil v Muro. Ga bomo videli v vijoličastem dresu?

Vestnik.si, 4. 1. 2024
Spezia
Zastopnik Amir Ružnić je zatrdil, da Tio Cipot ne bo šel nazaj v Muro.
Šport

V zadnjem obdobju se je veliko pisalo o tem, da bi se lahko Tio Cipot kot posojen igralec italijanske Spezie vrnil v soboško Muro. Toda zdaj je jasno, da temu ne bo tako.

Cipot je za Spezio zbral sedem nastopov, klub pa je izpadel iz Serie A v Serio B. Njegov zastopnik Amir Ružnić je za Sportklub zatrdil, da Tio Cipot ne bo šel nazaj v Muro. "Če se bo vrnil v Slovenijo, ta klub ne bo Mura. Ponudil sem ga Mariboru, konkretno Marku Šulerju in Anteju Šimundži. Cipot je zagotovo nogometaš, ki je lahko zanimiv za najboljše slovenske klube. Sicer pa iz Spezie oziroma s strani športnega direktorja Eduarda Macie ni nikakršnih signalov, da se želijo igralcu odpovedati, niti ga ne želijo posoditi. Bom pa sam insistiral na tem, da gre nekam, kjer bo več igral," je dejal Ružnić. 

Gre lahko Tio Cipot po poteh svojega očeta Fabijana, ki je v svoji karieri prav tako igral za Maribor? Iz Mure je tja prestopil leta 2000, ostal do leta 2002, nato pa se v vijoličasti dres vrnil še leta 2006. Vse bo jasno v prihodnjih dneh. 

tio-cipot spezia nš-mura nk-maribor