vestnik

Članice Keme zmagale v gosteh

Vestnik.si, 18. 4. 2021
Jure Zauneker
Staša Matis.
Šport

Igralke puconske Keme so v 7. krogu prve slovenske namiznoteniške lige v gosteh premagale Cirkovce s 5 : 2. Člani Keme so v Mengšu izgubili s tamkajšnjo prvo ekipo s 5 : 4.

Tri zmage za Pucončanke je prispevala Staša Matis, vse tri dvoboje je dobila s 3 : 2 v nizih (zadnjega z 11 : 9 v petem nizu), po eno pa Ana Kovačec in Blažka Harkai. Kema je sedaj po petih odigranih krogih na šestem mestu s 6 točkami, vodita pa prva ekipa Vesne in Kajuh - Slovan s po 10 točkami. V naslednjem kolu bodo Pucončanke spet gostovale, in to pri Logatcu, ki je predzadnji z 2 točkama.

puconci, namizni-tenis, ntk-kema-puconci, ntd-kajuh-slovan
Jure Zauneker
Blažka Harkai.

Člani Keme so izgubili na gostovanju pri ekipi Mengeš I tesno s 5 : 4. Po dvakrat sta za Pucončane zmagala Damjan Zelko in Tomaž Pelcar, v ekipi je bil še Luka Norčič. Kema je zdaj po petih odigranih krogih na četrtem mestu s 6 točkami. Vodita ekipi ŠD SU I in ŽNKT Maribor s po 10 točkami, tretji je Inter Diskont z 8 točkami. Prekmurec Tomaž Roudi je za uspeh Maribora v dvoboju s prvo ekipo Krke s 5 : 3 prispeval dve zmagi. Pucončan Mitja Horvat pa je pri zmagi njegovega kluba Inter Diskonta na gostovanju pri Savinji I s 5 : 2 dobil vse tri svoje dvoboje. V naslednjem kolu bo Kema gostovala pri vodilni ekipi ŠD SU I v Novem mestu.   

puconci, namizni-tenis, ntk-kema-puconci-i-–-žntk-maribor-in-tekma
Jure Zauneker
Tomaž Roudi.

namizni-tenis kema 7.-krog