vestnik

Mlada pomurska nogometašinja je na igrišče v Münchnu pospremila slavnega nogometaša

D. N., 1. 11. 2022
Osebni arhiv
Ela Škodnik
Šport

Ela Škodnik iz Beznovec je mlada nogometašinja, ki že štiri leta trenira nogomet pri Ženskem nogometnem klubu Nona Pomurje Beltinci. Sinoči je na tekmi Bayerna iz Münchna in Interja iz Milana na igrišče pospremila enega od slavnih nogometašev, ki so se pomerili na zadnji tekmi skupinskega dela lige prvakov v skupini C.

Posebno doživetje sta ji pričarala starša, ki sta sodelovala v nagradni igri Uefa Champions League - nogometno doživetje za otroke, ki jo je organiziral NLB. V nagradni igri, ki je potekala med 4. in 13. oktobrom, je bilo izžrebanih 22 imetnikov katerekoli kartice NLB Mastercard, ki so zase in za svojega otroka tako dobili ogled tekme med FC Bayern München in FC Internazionale Milano, ki je bila odigrana sinoči na stadionu Fussball Arena München, poldnevni ogled mesta, otrok pa je na omenjeni tekmi na igrišče pospremil enega od igralcev. 

Sreča je doletela tudi Andreja Škodnika, ki se je s hčerko Elo in ostalimi izžrebanci z avtobusom iz Ljubljane odpravil proti nemškemu mestu. 

ela-škodnik, beznovci, liga-prvakov
Osebni arhiv
Ela Škodnik

Koga je Ela pospremila na igrišče in več o doživetju Škodnikovih v Münchnu v prihodnji številki Vestnika. 

ela-škodnik beznovci liga-prvakov