vestnik

(FOTO) Črno-beli so se pred začetkom priprav na novo sezono zbrali na tradicionalni večerji

Vestnik.si, 5. 6. 2022
Aleš Cipot
Večerja Mure
Šport

V Dvorcu Rakičan so Muraši opravili tradicionalno večerjo pred začetkom priprav na novo sezono v Prvi ligi Telemach.

Dvotedenski oddih, ki so si ga nogometaši Mure ob koncu sezone 2021/2022 zaslužili, je končan. Že jutri bodo začeli s pripravami na novo sezono, kot uvod v začetek priprav pa so opravili tradicionalno večerjo v Dvorcu Rakičan. Tam se je poleg nogometašev kot običajno zbralo tudi vodstvo kluba, pozdravit pa sta jih prišla tudi Aleksander Jevšek in Zoran Hoblaj, ki opravlja začasno funkcijo župana Mestne občine Murska Sobota.

večerja, mura
Aleš Cipot
Večerja Mure

večerja, mura
Aleš Cipot
Večerja Mure

Priprave na novo sezono bo začelo 26 nogometašev, ki so se zbrali na večerji. Trener Damir Čontala bo lahko računal na Matka Obradovića, Klemna Mihelaka, Vida Šumenjaka, Tarika Bagolo, Amara Beganovića, Luko Bobičanca, Kaia Cipota, Jana Đapo, Nika Graja, Marina Karamarka, Mihaela Klepača, Miho Kompana Breznika, Žigo Kousa, Alena Kozarja, Nika Lorbka, Josipa Majića, Matica Maruška, Henrika Nergutija, Klemna Pucka, Tilna Ščernajvića, Žigo Škofleka, Marina Šrolerja, Vida Štefaneca in Vita Štrakla, ki je lansko leto preživel pri velenjskem Rudarju, pri črno-belih pa je igral že kot kadet in mladinec. 

večerja, mura
Aleš Cipot
Večerja Mure

Pripravam se bodo po reprezentančnih obveznosti naknadno pridružili še Tio Cipot, Niko Kasalo, Srđan Kuzmič in Samsindin Ouro, nato pa še Nardin Mulahusejnović in Gregor Balažic. 

Kot so po večerji sporočili iz kluba, so trenutno v sklepni fazi dogovorov s še petimi nogometaši, ki bi lahko okrepili vrste Mure. 

nš-mura večerja