vestnik

(FOTO) Muraši z večerjo v spomladanski del sezone

Vestnik.si, 3. 1. 2023
Aleš Cipot
Večerja Mure
Šport

Nogometna šola Mura je pripravila tradicionalni zbor in večerjo pred spomladanskim delom sezone 2022/2023. Nogometaši in vodstvo kluba so se po zadnji odigrani tekmi in zaključku jesenskega dela prvenstva ter zasluženem oddihu ponovno zbrali.

Zdaj že običajno skupno večerjo so opravili v RIS Dvorcu Rakičan, kjer se je zbralo 28 nogometašev, in sicer Vid Šumenjak, Klemen Mihelak, Florijan Raduha, Klemen Pucko, Kai Cipot, Gregor Balažic, Amar Beganović, Darick Kobie Morris, Srđan Kuzmić, Leard Sadriu, Matic Maruško, Žiga Kous, Tio Cipot, Martin Šroler, Domantas Šimkus, Filippo Tripi, Lazar Zličić, Ivan Šarić, Niko Kasalo, Mihael Klepač, Mirlind Daku, Nikola Petković, Josip Majić, Dardan Shabanhaxhaj, Luka Turidija, Timotej Brkić, Jaka Domjan in Žan Buček. Jutri se za omenjene nogometaše že začnejo priprave na nadaljevanje državnega prvenstva.

mura, večerja
Aleš Cipot
Večerja Mure

mura, večerja
Aleš Cipot
Večerja Mure

mura, večerja
Aleš Cipot
Večerja Mure

Na večerji sta bila zaradi bolezni odsotna Luka Bobičanec in Nejc Vidmar, prav tako nista bila prisotna Miha Kompan Breznik, ki bo v spomladanskem delu sezone odšel na posojo, in Samsindin Ouro, ki bo najverjetneje kot posojen igralec pol leta še ostal v Radomljah. V Osijek se je po posoji vrnil Mihajlo Baić. 

V času priprav bodo Muraši odigrali tudi nekaj pripravljalnih tekem. 

nš-mura večerja