vestnik

(FUTSAL) Nocoj odločitev o finalistu. Na Vrhniko odhaja tudi avtobus navijačev

M. Š., 9. 5. 2023
Niko Časar
Po štirih tekmah je izid v zmagah izenačen (2 : 2).
Šport

Na Vrhniki se bosta v 5. polfinalni tekmi državnega prvenstva v futsalu za člane merila Siliko in ljutomerski Meteorplast ŠIC bar.

Po štirih tekmah je izid v zmagah izenačen (2 : 2), zmagovalec nocojšnjega dvoboja pa se bo v velikem finalu zoperstavil aktualnemu državnemu prvaku Dobovcu. »Čaka nas ena zelo, zelo zahtevna tekma. Praktično vsaka tekma v tej seriji je zgodba zase. Ne moremo se ozirati na prejšnje tekme, ki so nam relativno dobro uspele. Dejansko pa smo igralcem Silika dokazali, da lahko z njimi pariramo, da smo v nekaterih elementih morda celo boljši od njih. Res bomo morali pokazati pravi obraz in dati znova vse od sebe na igrišču, da bi šli v finale,« je pred zgodovinsko tekmo ljutomerskega kluba dejal Tilen Rajter, ki bo tokrat na parketu pogrešal Alena Ruisa, ki ima kartone, v kader pa se vrača prvi strelec ekipe Denis Kneževič.

meteorplast-šic-bar, siliko, futsal, polfinale
Niko Časar
Meteorplast Šic Bar - Siliko

Ljutomerčani bodo nocoj na Vrhniki, tekma se bo pričela ob 20. uri, imeli bučno podporo s tribun, saj se na tekmo z avtobusom odpravlja organizirana skupina navijačev. Tekmo boste lahko spremljali tudi v spletnem prenosu na www.futsal.si.

futsal meteorplast-šic-bar siliko-vrhnika siliko