vestnik

George Juncaj z druge strani oceana pozdravil privržence Mure

Vestnik.si, 19. 7. 2024
Sam Allen/NŠ Mura
George Juncaj (na desni) na pripravah Mure v Michiganu še ni mogel vedeti, da v ekipi črno-belih kmalu več ne bo Žige Kousa (na levi). Kljub vsemu je zdaj iz Amerike zaželel vse najboljše privržencem kluba in izrazil prepričanje, da "bomo na tekmi z Nafto dobili vse tri točke."
Šport

Strateški partner Nogometne šole Mura George Juncaj, oblečen v črno-beli dres, je preko zooma iz Amerike poslal krajše sporočilo in pozdrav predvsem privržencem soboškega kluba.

V mešanici hrvaških, slovenskih in angleških besed je najprej dejal, da iz Michigana toplo pozdravlja vse v Murski Soboti in tudi celi Sloveniji. Opravičil se je, da zaradi poslovnih obveznosti še ni mogel priti v Prekmurje, a da bo to gotovo storil čez nekaj tednov. 

Njegov prihod se je namreč napovedoval že ves teden, najprej, da pride v torek, potem v četrtek in nato v petek, ampak je bilo že sredi tedna jasno, da Juncaja za zdaj še ne bo v Mursko Soboto. 

V video sporočilu je zatrdil, da njegov štab in Mura delata vse, kar lahko, da iz NŠ Mura naredijo boljši nogometni klub, s katerim bodo navijači zadovoljni in na katerega bodo ponosni: "Verjamem, da bomo to uresničili."

Glede derbija z Nafto je povedal, da verjame, "da bomo dobili vse tri točke". Za konec je dejal: "Gremo, Mura!" in tudi v imenu svoje družine zaželel vse najboljše simpatizerjem soboškega kluba ter zaključil: "Vidimo se kmalu." 

Za jutrišnjo tekmo Mure in Nafte se zanima že tudi vse več Američanov, ki so povezani z Juncajem in njegovo ekipo Michigan Stars, iz katere je Mura vsaj za zdaj dobila štiri igralce. Gledalci iz Amerike upajo, da bo na voljo kak spletni prenos tekme na enem izmed številnih portalov, ki nudijo tovrstne storitve. Kako bo ekipa Mure, pri kateri je bilo v zadnjem času precej zmede zaradi odhodov ključnih igralcev, upravičila to povečano zanimanje, bo jasno v soboto zvečer okrog 22. ure. 

george-juncaj mura zoom pozdrav