vestnik

Gibko vabi otroke na tečaj rolanja in vse na športni dan

Vestnik.si, 13. 5. 2023
Osebni arhiv
Gibko pri DOŠ I Lendava znova pripravlja svoje prireditve. V nedeljo, 21. maja bo športni dan, ki bi moral biti že to nedeljo, a j preložen zaradi slabega vremena.
Šport

Športno in turistično društvo Gibko Lendava začenja svoje aktivnosti na prostem. Že v začetku naslednjega tedna pripravlja prireditev, eno pa je moral preložiti iz tega konca tedna na naslednjega.

V nedeljo, 14. maja, ob 16. uri bi morala biti ob DOŠ I Lendava sklepna prireditev Gibkov športni dan, a je bila zaradi slabe vremenske napovedi preložena na naslednjo nedeljo, 21. maja. S prireditvijo želijo nagraditi vse zveste člane ter pričarati športno in igrivo družinsko nedeljo.
Do danes pa še zbirajo prijave za osnovni tečaj rolanja za otroke med 4. in 6. letom, ki bo potekal od ponedeljka do petka, 15. do 19. maja, med 17. in 18. uro na športnem igrišču ob DOŠ I Lendava. Otroci se bodo naučili osnovnih tehnik rolanja, potrebujejo pa rolerje, čelado in ščitnike za komolce, zapestja in kolena. Cena tečaja je 50 evrov, obvezne prijave pa zbirajo na elektronski naslov info@gibko.si

gibko-lendava, tečaj, rolanje
ŠTD Gibko
Gibko vabi na tečaj rolanja.

gibko-lendava športni-dan tečaj rolanje