vestnik

Goran Gutalj postal predsednik DNT Murska Sobota

Vestnik.si, 26. 3. 2021
Nataša Juhnov
Goran Gutalj.
Šport

Na nedavni volilni skupščini Društva nogometnih trenerjev Murska Sobota je bil za predsednika izvoljen Goran Gutalj, ki je na tej funkciji zamenjal Zdenka Maučeca.

Društvo nogometnih trenerjev Murska Sobota ima 107 članov. Ker je bil dosedanji predsednik Zdenko Maučec 1. decembra lani imenovan za generalnega sekretarja Zveze nogometnih trenerjev Slovenije za mandatno dobo petih let, je zapustil funkcijo predsednika društva. V vmesnem času je to funkcijo začasno opravljal Bojan Malačič.

129660857_2799707270276056_7202328918424434565_o
osebni arhiv
Zdenko Maučec.

Potem ko je bila volilna skupščina društva soboških nogometnih trenerjev sprva preložena, je bil zdaj na nedavni za novega predsednika izvoljen Goran Gutalj, diplomirani trener, nekdanji igralec Mure, Beltinec, Gorice in moskovskega CSKA-ja ter aktualni sekretar Športne zveze Murska Sobota in strokovni sodelavec za šport pri Zavodu za kulturo, turizem in šport Murska Sobota. V upravni odbor DNT Murska Sobota so bili izvoljeni Bogdan Črnko, Nenad Dolgov, Jože Špilak, Ljubo Antolin, Jože Krauthaker in Bojan Malačič. V nadzornem odboru so Leon Horvat, Blaž Krauthaker in Nuša Ladinek, za disciplinskega sodnika pa je bil izvoljen Vladimir Vlaškalić.

društvo-nogometnih-trenerjev murska-sobota goran-gutalj
Kaj zdaj berejo drugi