vestnik

Zmaga in poraz Keme pred koncem rednega dela

Vestnik.si, 18. 3. 2022
Nataša Juhnov
Tomaž Pelcar.
Šport

Igralci puconske Keme so si krog pred koncem rednega dela že zagotovili nastopanje v končnici, vprašanje je le, ali bodo vanjo krenili s tretjega ali četrtega mesta.

V 17. krogu prve slovenske namiznoteniške lige je koroški Interdiskont v Puconcih premagal Kemo s 5 : 3. Za Kemo je dvakrat zmagal Tomaž Pelcar in enkrat Damjan Zelko, za Interdiskont pa je kar trikrat slavil nekdanji igralec Keme, Pucončan Mitja Horvat.

Pred tem je v zaostalem srečanju 14. kroga Kema v Puconcih ugnala Maribor s 5 : 3. Za Kemo je trikrat zmagal Tomaž Pelcar in dvakrat Damjan Zelko. Za Maribor je eno zmago dosegel Prekmurec Tomaž Roudi, po eno pa sta še dodal veteran Gregor Komac in Matevž Črepnjak.

80904e80733d66138e4f1cabb57a9498
Jure Zauneker
Mitja Horvat.

Prva polovica lestvice je sedaj videti takole: 1. ŠD SU I 30 točk, 2. Interdiskont 28 (tekma manj), 3. Savinja I 26, 4. Kema Puconci I 26, 5. Maribor 20 (tekma manj). Najpomembnejši pari zadnjega kroga pa so: Savinja I - Maribor, Mengeš I - Kema Puconci I in Interdiskont - ŠD SU I. V končnico se uvrstijo najboljši štirje.  

puconci, namizni-tenis-ženske, ntk-kema-puconci, ntk-krka
Jure Zauneker
Ana Kovačec.

V zaostalem srečanju 16. kroga prve lige za članice je Kema v Novem mestu premagala Krko s 5 : 1. Za Kemo sta po dvakrat zmagali Ana Kovačec in Blažka Harkai, enkrat pa Ema Crnkovič. Kema je trenutno na petem mestu s 16 točkami, kolikor jih ima tudi četrti Interdiskont, vendar pa imajo tu vse ekipe še za odigrati nekaj zaostalih tekem. 

puconci, namizni-tenis-ženske, ntk-kema-puconci, ntk-krka
Jure Zauneker
Blažka Harkai.

namizni-tenis kema inter-diskont