vestnik

Meteorplast odločno po tri točke na dvoboju z Dobrepoljem

Vestnik.si, 23. 2. 2024
Arhiv kluba
Meteorplast Šic bar - Dobrepolje, petek ob 20.30 v dvorani ŠIC Ljutomer.
Šport

Z dvoboji 18. kroga se bo ta petek zvečer nadaljevalo prvenstvo v 1. slovenski futsal ligi. Pari so naslednji: Sevnica – Dobovec, Oplast Kobarid – Siliko Vrhnika, THE Nutrition Extrem – Bronx Škofije in Meteorplast ŠIC bar – Dobrepolje.

Ljutomerski Meteorplast ŠIC bar, ki z 28 točkami zaseda 3. mesto na prvoligaški razpredelnici, se po visoki zmagi (5 : 0) minuli petek v boju s Sevnico iz telovadnice OŠ Ivana Cankarja Ljutomer seli nazaj v dvorano ŠIC Ljutomer. V drugi zaporedni domači tekmi bo ta petek zvečer gostil zadnjeuvrščene Dobrepolje, ki se krčevito borijo za obstanek. »Kot na vsako tekmo se bomo tudi na to dobro pripravili. Gremo po vse tri točke,« je optimističen Aljaž Ruis, ki je na tekmi s Sevnico dosegel dva zadetka in se počasi vrača v staro formo. Tokrat se mu bo na igrišču pridružil tudi mlajši brat Alen, ki je okreval po poškodbi in je v tem tednu, po več kot mesecu dni premora, pričel s trenažnim procesom. Trener domače ekipe Robert Grdović bo tako proti Dobrepolju pogrešal Tilna Rajterja in Tjaža Lovrenčiča, ki še nista pripravljena na največje napore.

futsal, 18
Arhiv kluba
Meteorplast Šic bar - Dobrepolje, petek ob 20.30 v dvorani ŠIC Ljutomer.

Meteorplast ŠIC bar in Dobrepolje sta se doslej v članski konkurenci pomerila devetkrat. Osem dvobojev je pripadlo Ljutomerčanom, enkrat pa sta se ekipi razšli z neodločenim rezultatom. V tej sezoni je prleško moštvo dobilo oba dosedanja obračuna. Na domačem parketu z 9 : 1, v gosteh pa s 5 : 2.

Tekma Meteorplast ŠIC bar – Dobrepolje se bo v dvorani ŠIC Ljutomer pričela ob 20.30, vstopnine pa tudi tokrat ne bo.

futsal, 18
Arhiv kluba
Meteorplast Šic bar - Dobrepolje, petek ob 20.30 v dvorani ŠIC Ljutomer.

futsal 18.-krog meteorplast-šic-bar dobrepolje