vestnik

Mihelak napoveduje zanimiv dvoboj, pričakuje pa zmago

R. B., 7. 10. 2023
Niko Časar
»Pričakujemo zmago, želimo osvojiti ves izkupiček. Prepričan sem, da bo vsak posameznik dal vse od sebe,« je pred potjo v štajersko prestolnico odločen Klemen Mihelak.
Šport

Muraši se bodo zvečer v 12. krogu Prve lige Telemach v Ljudskem vrtu postavili po robu Mariboru, ki jih je sredi tedna prevzel Ante Šimundža. Misli pred tekmo je strnil vratar Klemen Mihelak.

»Pričakujemo zmago, želimo osvojiti ves izkupiček. Prepričan sem, da bo vsak posameznik dal vse od sebe,« je pred potjo v štajersko prestolnico odločen Klemen Mihelak. Na premik na vroči vijoličasti klopi se noče pretirano ozirati. »Vemo, da je Ante Šimundža zelo kakovosten trener in ne dvomim, da bo pripravljenost tekmecev na najvišji ravni, toda zaradi zadnjih dogodkov tekma z Mariborom zame ne bo nič drugačna, kot so vse ostale. Vsaka je pomembna. Moči bomo merili z dobro zasedbo in menim, da bo dvoboj zanimiv.«

Enaindvajsetletni vratar je eden od ključnih členov v črno-beli verigi. Nocojšnji razplet bi bil lahko v precejšnji meri odvisen od njegovih obramb, nad dozdajšnjimi predstavami se ne pritožuje. »Za zdaj sem zadovoljen, vendar je vedno lahko tudi boljše. Močno upam, da bo v redu tudi v prihodnje in da bom prispeval k temu, da bi rezultatsko krivuljo v še večji meri obrnili navzgor,« je pristavil nadvse obetavni čuvaj mreže in se ozrl tudi na obdobje pod taktirko novega šefa. »Povezal nas je, delujemo kot ekipa, prav tako je pomembno, da je ozračje v slačilnici dobro. Vse pohvale trenerju,« je dejal Klemen Mihelak in nasmejal Vladimirja Vermezovića, ki je na druženju z novinarji v Fazaneriji sedel ob njem. »V Mariboru bo branil,« se je odzval srbski strokovnjak in svojega varovanca potrepljaj po hrbtu.

nš-mura nk-maribor klemen-mihelak pred-tekmo