vestnik

Šimundža: Tekma, ki sledi, bo zelo naporna

Vestnik, 14. 12. 2020
Aleš Cipot
Mura : Domžale
Šport

Nogometaši Mure so se v nedeljo na domačem terenu pomerili z ekipo Domžal. Tekma se je končala z rezultatom 1 : 1, čeprav so si črno-beli priigrali številne priložnosti, ki pa so ostale neizkoriščene. Vtise po tekmi je pojasnil trener Ante Šimundža.

Zadetek za Muro je po podaji Tomija Horvata v 17. minuti dosegel Nino Kouter, za goste pa je gol izenačenja v 84. minuti dosegel Dario Kolobarić. 

mura, domžale
Aleš Cipot
Mura : Domžale

"Mi smo delali top tekmo, moramo biti pošteni. Na tem težkem igrišču takšna dinamika, takšne ideje v igri, toliko onemogočanja nasprotnika. Mislim, da je bila to ena najboljših tekem v jesenskem delu in tukaj imajo lahko fantje z vso pravico glavo gor in so lahko ponosni nase, kako so odigrali," je povedal Šimundža. Dodal je, da je imel Grega Sorčan svoj dan in potem se zna zgoditi, da nasprotnik iz ene ali dveh priložnosti pride do točke. 

mura, domžale
Aleš Cipot
Mura : Domžale

V tem tednu čaka nogometaše Mure najprej tekma z Mariborom, nato pa še s Celjem. "Nimamo mi težav s tem, se veselimo tega. Fizično smo na visokem nivoju. Tekma, ki sledi, bo zelo naporna, vemo, h komu gremo," pa je o prihajajoči tekmi povedal strateg črno-belih. 

Mura si je na tekmi z Domžalami priigrala točko in tako ostaja na tretjem mestu za vodilnim Mariborom in drugo uvrščeno Olimpijo. 

nš-mura nk-domžale plts