vestnik

(Kobie Morris pred tekmo z Olimpijo) Tekma bo težka, a pričakujemo zmago

Vestnik.si, 16. 9. 2022
Aleš Cipot
Pred tekmo z Olimpijo
Šport

Na mestnem stadionu Fazanerija se bosta jutri ob 20.15 pomerili ekipi Mure in Olimpije. Pred obračunom je svoja pričakovanja strnil igralec Darick Kobie Morris.

Darick Kobie Morris je na prejšnjem srečanju Mure s Koprom, ki so ga črno-beli dobili z 2 : 1, mrežo gostov s škarjicami načel že v 2. minuti. Kot je uvodoma povedal, takšni goli niso pogosti in je zato toliko bolj vesel, da je na tak način prispeval k uspehu ekipe, po zmagi pa je bilo tudi sicer celotni ekipi lažje stopiti v nov delovni teden. "Ozračje je boljše in verjamem, da smo se na dvoboj z Olimpijo dobro pripravili. Predvidevam, da bo tekma težka, a po drugi strani dinamična, živahna, saj pri obeh ekipah prevladuje napadalna miselnost. Verjamem, da bo tekma zanimiva za gledalce, kakopak pričakujemo zmago," tako branilec soboške Mure, ki je še dodal, da bo imel skupaj z moštvenimi kolegi veliko dela. "Olimpija je ekipa vredna vsega spoštovanja, stanje na lestvici zelo nazorno razkriva njeno moč. Nevarnost bo pretila z vseh strani, zato ne morem izpostaviti enega ali dveh igralcev. Ljubljančani so odlični kot kolektiv in tudi dobre rezultate dosegajo po zaslugi celotne ekipe, ne zaradi posameznikov." 

mura, izjava, medijski-termin, olimpija
Aleš Cipot
Pred tekmo z Olimpijo
Ljubljančani v Mursko Soboto sicer prihajajo po prvem letošnjem prvenstvenem porazu, kar po mnenju igralca v določeni meri vpliva na psihološko stanje ekipe. "Tudi ostali smo spoznali, da moštvo ni nedotakljivo," še dodaja Kobie Morris, ki je s svojo trenutno formo zadovoljen.

nš-mura nk-olimpija