vestnik

Mura okrepitev našla v mladem Srbu

Vestnik.si, 1. 9. 2023
NŠ Mura
Mihajlo Spasojević je čarno-bejli.
Šport

Kar se je napovedovalo, se je naposled uresničilo. Mura se je pred nadaljevanjem prvenstva okrepila, konkurenco bo zaostril 19-letni napadalec Mihajlo Spasojević.

Gre za mladega srbskega napadalca, ki je zrasel v Čukaričkem. Za prvo ekipo je pri 17. letih debitiral maja 2021 na tekmi z Radnikom. Lani je za omenjeni klub odigral 29 tekem, dosegel štiri zadetke in prispeval asistenco. Je član reprezentance do 19. leta starosti, bil je tudi član mlajših selekcij. 

Spasojević je podpisal dvoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja za eno leto.

Kaj je ob prihodu dejal nogometaš? "Prvi vtis je super, sijajno vzdušje je tukaj v Fazaneriji. Stadion je fenomenalen, komaj čakam, da zaigram tukaj pred navijači, za katere sem slišal, da so odlični. Pozanimal sem se, kam prihajam, vem, da okolje živi s klubom, veseli me, da klub daje priložnost mladim igralcem in takoj sem se videl v tej zgodbi. Verjamem, da je to korak naprej v moji karieri."

Z okrepitvijo je zadovoljen tudi športni direktor Denis Rajbar, ki pravi, da ni skrivnost, da so si pred zaključkom prestopnega roka prizadevali pripeljati še enega napadalca. "Veseli me, da smo v vrste Mure uspeli pripeljati enega največjih talentov v Srbiji, ki se je odločil, da bo svoje znanje razvijal pri nas. Verjamem, da bo zaostril konkurenco v napadu in nam bo pomagal pri doseganju zastavljenih ciljev," je dodal. 

mihajlo-spasojević nš-mura okrepitev