vestnik

Mura - Olimpija: Razlagova ulica bo zaprta, parkiranje bo možno v okolici stadiona

Vestnik, 2. 11. 2019
Aleš Cipot
Mura : Olimpija
Šport

V 16. krogu Prve lige Telekom Slovenije čaka nogometaše Mure jutri na domačem terenu še ena zahtevna preizkušnja, v goste namreč prihaja ljubljanska Olimpija. Za vse obiskovalce, ki se bodo udeležili tekme, prinašamo še nekaj pomembnih informacij.

Kot je moč prebrati na spletni strani Nogometne šole Mura, je na voljo le še 700 vstopnic, katerih prodaja poteka preko spleta, v predprodaji pa jih lahko kupite tudi v baru na stadionu, in sicer le še danes med 16. in 20. uro, na dan tekme, torej jutri, pa bodo v redni prodaji na voljo od 15. ure naprej. 

Pomembna informacija za vse obiskovalce je tudi ta, da bo Razlagova ulica od 15. ure naprej zaprta, parkirišča na Kopališki cesti so namreč namenjena privržencem Olimpije. Priporočeno je, da za parkiranje uporabite javna parkirišča v okolici stadiona. Kot so še zapisali, so vsi navijači pozvani k športnemu navijanju. 

8c57f03654f0fbb0467782a5eaf397bd
Nataša Juhnov
Navijače pozivajo, naj parkirajo na javnih parkiriščih v okolici stadiona, Razlagova ulica bo namreč zaprta, parkirišča na Kopališki ulici pa bodo namenjena privržencem Olimpije.

"Vsak obiskovalec nedeljske tekme bo pri vhodu na stadion prejel brezplačni topli napitek (kavo, kapučino ali vročo čokolado), ki ga poklanja Nescafe. V nagradni igri bo GMT, ki je eden izmed zlatih sponzorjev NŠ Mura, podaril štiri pakete zimskih pnevmatik. Sponzor tekme je Casino AS Radenci, ki bo v polčasu trem izžrebancem ponudil priložnost streljanja enajstmetrovk pred polno Fazanerijo in potegovanja za mamljive nagrade," so še zapisali. 

645b9fe306ad8b900ec4665316b4ea9b
Aleš Cipot
Za jutrišnjo tekmo z Olimpijo je na voljo le še 700 vstopnic.

Kakšne pa so napovedi ključnih akterjev pred tekmo? 

"Pripravljeni smo na Olimpijo. Tudi na tej tekmi je cilj zmaga," je povedal Tomi Horvat, strateg črno-belih Ante Šimundža pa je dodal: "Čaka nas izjemno zahtevna tekma, nasproti nam bo stal izredno kvaliteten nasprotnik, ki igra napadalno in zelo agresivno. Smo pa mi domačini, verjamem, da bo stadion poln in da bomo igrali na krilih naših navijačev, ki bodo nedvomno naš 12. igralec. Verjamem, da smo fizično dovolj dobro pripravljeni, da bomo lahko odigrali odlično tekmo."

0b339aa8303114ba34298290037ee5f8
Aleš Cipot
Ante Šimundža pred tekmo z Olimpijo.

nš-mura olimpija-ljubljana tekma fazanerija