vestnik

Mura še z deseto pridobitvijo: "Navijačem lahko obljubim, da bom dal vse od sebe"

Vestnik.si, 1. 9. 2024
NŠ Mura
Steven Juncaj je črno-beli.
Šport

Muraši imajo novega nogometaša sredine igrišča, v Fazanerijo se iz Michigan Stars seli Steven Juncaj.

Deseti novinec v poletnem prestopnem roku je Steven Juncaj, ki je nazadnje branil barve ameriškega Michigan Stars FC. Steven je bil v mlajših selekcijah član nizozemskega Vitesseja in švicarskega Grasshopper Club Zürich. V Sloveniji pa smo ga spoznali v dresu Gorice, od tam se je Juncaj preselil v hrvaško Rijeko, nazadnje pa je kot posojen nogometaš hrvaškega prvoligaša ponovno igral za Michigan Stars FC. Juncaj, ki je po nogometni izobrazbi krilni nogometaš, je pogodbo z NŠ Mura sklenil do 30. junija 2026.

Generalni direktor NŠ Mura Agron Šalja meni, da je klubu z njegovim prihodom uspelo zapolniti vrzel in zaostriti konkurenco na krilnih položajih. "Steven, ki je po naravi velik delavec in borec, prav tako pa velik profesionalec, lahko s svojo mentaliteto in karakterjem veliko pripomore k dvigu kvalitete naše ekipe. Verjamem, da bo na igrišču to uspel tudi demonstrirati in bo s svojo kvaliteto dvignil nivo naše igre," je dodal Šalja.

Juncaj je izpostavil fantastične in strastne navijače. "Obljubim jim lahko, da bom dal na igrišču vse od sebe, da si zaslužim njihovo spoštovanje. Od mene lahko pričakujejo, da bom vedno dal sto odstotkov. Želim si, da bomo imeli uspešno sezono in bomo na koncu na mestih, ki vodijo v evropska tekmovanja," je sklenil. 

George Juncaj si bo nocoj ogledal tekmo v Stožicah

Sinoči je navijače nagovoril tudi strateški partner kluba George Juncaj, ki bo v ponedeljek nagovoril javnost, nocoj pa si bo v Ljubljani ogledal tekmo črno-belih z Olimpijo. Verjame, da se bodo varovanci Tončija Žlogarja borili na zelenici in dosegli dober rezultat. 

steven-juncaj mura nš-mura nogomet