vestnik

Mura na priprave čez lužo

Vestnik.si, 21. 6. 2024
Loris Cipot
Medtem ko se dogajajo pomembne spremembe v vrhu klubske piramide, Tonči Žlogar in njegovi varovanci nadaljujejo priprave na novo sezono.
Šport

Gostovali bodo pri nogometnem klubu, ki je v lasti novega strateškega partnerja čarno-bejlih.

Medtem ko se dogajajo pomembne spremembe v vrhu klubske piramide, Tonči Žlogar in njegovi varovanci nadaljujejo priprave na novo sezono. Vmes so ritem treningov popestrili z lahkotno prijateljsko preizkušnjo. Gostovali so v Lipi in z domačim petoligašem, ki praznuje 50 let delovanja, odigrali 45 minut. Ni se predstavila najmočnejša soboška zasedba, temveč mlade moči, a na razplet to ni vplivalo. Črno-beli so zmagali z 9 : 0; štirikrat je v polno zadel Nikola Jovićević, trikrat je bil uspešen Jaka Domjan, dva gola je prispeval domačin Niko Kasalo. V postavi Mure so bili Šumenjak, Graj, Anželj, Kumer Čelik, Ščernjavič, Koren, Jovićević, Turudija, Petrovič, Kasalo, Domjan.



Prihodnji teden se Muraši odpravljajo na priprave v Združene države Amerike, kjer bodo od 25. junija do 3. julija svojo bazo imeli v Michigan Stars Sports Center. Tam bodo gostovali pri nogometnem klubu Michigan Stars Football Club, ki je v lasti novega strateškega partnerja čarno-bejlih. Med pripravami bodo varovanci Antona Žlogarja odigrali tudi prijateljsko tekmo z ameriško ekipo.

nš-mura priprave zda