vestnik

Muraši zaključili sodelovanje z Robertom Korenom

Vestnik.si, 20. 6. 2024
Loris Cipot
Robert Koren ni več športni direktor Mure.
Šport

Robert Koren zapušča Fazanerijo.

Robert Koren, ki je doslej opravljal funkcijo športnega direktorja in skrbel za mlajše selekcije čarno-bejlih, po sporazumnem dogovoru s klubom zaključuje svoje delo, sporočajo iz NŠ Mura. V Fazanerijo se je preselil januarja lani, z namenom, da bi naša nogometna šola napredovala. V letu in pol, ko je bil z nami, mu je to v veliki meri tudi uspelo, saj sta dve od treh tekmovalnih selekcij v letošnji sezoni dosegli rezultatski napredek. Še posebej je potrebno izpostaviti mladinsko selekcijo, ki se je letos zavihtela pod sam vrh EON NextGen lige in sezono končala na drugem mestu.

Letos januarja je v zahtevni situaciji prevzel tudi mesto športnega direktorja, kjer je uspešno stabiliziral člansko ekipo. V zaključku sezone ekipi žal ni uspelo uresničiti zastavljenega cilja, ki je bil uvrstitev v evropska tekmovanja, čeprav sta se ob tem ponudili dve lepi priložnosti, a sta ostali neizkoriščeni. Po vstopu strateškega partnerja bo njegovo vlogo prevzel generalni direktor Agron Šalja, ki bo odslej skrbel tudi za športni del kluba.

"Robertu Korenu se ob tej priložnosti zahvaljujemo za njegov doprinos in opravljeno delo v zadnjem letu in pol ter mu želimo vse dobro na njegovi nadaljnji poti," so še zapisali v NŠ Mura. 

robert-koren nš-mura