vestnik

Naja Horvat osvojila naslov državne prvakinje do 13 let

Vestnik.si, 21. 6. 2024
BK Mladost
Državno prvenstvo za posameznike in dvojice do 13 in 17 let.
Šport

Badmintonski klub Mladost je organiziral Državno prvenstvo za posameznike in dvojice v starostnih kategorijah do 13 in do 17 let.

Badmintonski klub Mladost je uspešno organiziral Državno prvenstvo za posameznike in dvojice v starostnih kategorijah do 13 in do 17 let. Klub je na tekmovanju zastopalo 19 nadobudnih tekmovalcev, ki so pokazali izjemno borbenost in dosegli odlične rezultate.

Naja Horvat je zasijala na prvenstvu, saj je osvojila naslov državne prvakinje do 13 let med posameznicami. Naja je skupaj z Maksom Trampužem iz Badmintonskega kluba Konex osvojila tudi naslov državnih prvakov v igri mešanih dvojic do 13 let.

Med fantovskimi dvojicami do 13 let sta se izkazala Sven Pahor in Jan Hotko iz Badmintonskega kluba Pišece, ki sta dosegla odlično drugo mesto.

bk-mladost, državno-prvenstvo, badminton
BK Mladost
Državno prvenstvo za posameznike in dvojice do 13 in 17 let.

Kaja Utroša in Neža Žitek sta med dekliškimi dvojicami do 13 let osvojili tretje mesto, kar je še en lep uspeh za klub.

V starostni skupini do 17 let je Tija Horvat dosegla drugo mesto med posameznicami. Skupaj s sestro Najo Horvat sta osvojili tudi drugo mesto v igri dekliških dvojic do 17 let, kar je še en dokaz o njuni izjemni formi in usklajenosti na igrišču.

BK Mladost
Državno prvenstvo za posameznike in dvojice do 13 in 17 let.
bk-mladost naja-horvat badminton državno-prvenstvo