vestnik

Nič ne bo z nedeljsko tekmo Celje - Mura

Vestnik.si, 14. 12. 2023
M24.si
Celjani in Sobočani se bodo udarili šele naslednje leto.
Šport

Nogometna zveza Slovenije je zaradi obilnega deževja in posledično razmočenih igrišč preložila vse dvoboje 20. kroga na naslednje leto.

Čeprav je napoved za naslednje tri dni mnogo boljša, je NZS pohitela z odločitvijo in zaradi slabih vremenskih razmer v prejšnjih dneh preložila tekme 20. kroga, ki bi morale biti odigrane ta konec tedna. 

To soboto bosta odigrani le preloženi tekmi 17. kroga med Rogaško in Aluminijem ter Celjem in Koprom, ki sta bili preloženi že prejšnji konec tedna, prav tako zaradi razmočenosti igrišč. Sobotni obračun v Rogaški Slatini se bo pričel ob 13. uri, tekma v Celju pa dve uri kasneje.

To pomeni, da težko pričakovanega obračuna med vodilnim Celjem in šesto Muro, ki bi moral biti to nedeljo ob 15. uri, ne bo. Kar je škoda predvsem z gledišča črno-belih, ki so po dveh zaporednih zmagah odlično razpoloženi in so komaj čakali, da se pomerijo s Celjani, s katerimi imajo v zadnjem času povsem negativen izkupiček. Tako pa bo, kot kaže, vnema izpuhtela do naslednjega leta, ko se bo morala znova nabrati od začetka. 

M24.si
Mura lahko po dveh zaporednih zmagah svoj pogled upre že v leto 2024.
20.-krog preložitev nzs celje-mura