vestnik

Pokal: Ljutomer zanesljivo slavil v Središču ob Dravi

Vestnik.si, 26. 11. 2023
Arhiv kluba
Središče - Avto Rajh Ljutomer 0 : 4.
Šport

V 3. krogu pokala Pivovarna Union so nogometaši ljutomerskega kluba iz 3. SNL vzhod v gosteh v pravem navijaškem vzdušju premagali Središče, predstavnika MNZ Ptuj, s 4 : 0.

Središče - Avto Rajh Ljutomer 0 : 4 (0 : 3)

Športni park Trate v Središču ob Dravi, 350 gledalcev, sodnik: Uroš Rađević (Maribor).

Strelci: 0 : 1 Skuhala (12), 0 : 2 Virag (42), 0 : 3 Panič (44), 0 : 4 Rudolf (81).

Rumena kartona: Caf, Šemiga (oba Središče).

Središče: Majč, Borko (Cimerman, 46), D. Kepe, Trstenjak, Laissani (Šemiga, 62), T. Kepe, Šulek, A. Kepe, K. Kepe (Goričanec, 46), Caf (Belani, 83), Sakelšek kap. Trener: Aleš Lesjak.

Avto Rajh Ljutomer: Lörinc, T. Nemec, Bertalanič kap., Skuhala, G. Semenič, L. Nemec (Fras, 8), Munda (Rudolf, 68), Ketiš (Kavčič, 68), T. Semenič, Panič (Mihalič, 83), Virag. Trener: Rudi Viher.

pokal-pivovarna-union, 3
Arhiv kluba
Središče - Avto Rajh Ljutomer 0 : 4.

Tule so vsi zadetki:

12: GOL 0 : 1 Mario Skuhala! Tilen Ketiš je poslal predložek z leve strani, domači branilci pa so slabo odbili žogo, ki jo je tako iz bližine v mrežo zabil Skuhala. 

42: GOL 0 : 2 Matej Virag! Lepa, kombinatorna akcija Ljutomera, ki jo je s predložkom z desne strani sklenil Andy Fras, Virag pa je z volejem z desnico neubranljivo zadel. 

44: GOL 0 : 3 Primož Panič! Gostje so prestregli žogo, ki jo je nato z leve strani pred vrata poslal Adrijan Trstenjak, Panič pa je zadel s strelom po tleh z levico. 

81: GOL 0 : 4 Anej Rudolf! Mojstrovina rezervista Ljutomera: na desni strani je preigral kar tri branilce domačih in nato z levico zabil žogo pod prečnik. 

V osmino finala se je tako prebilo kar pet pomurskih predstavnikov. 

pokal-pivovarna-union 3.--krog središče avto-rajh-ljutomer