vestnik

(FOTO) Pokal občine Tišina Borejcem

Vestnik.si, 3. 7. 2023
Arhiv kluba
Turnir v malem nogometu za pokal občine Tišina.
Šport

Nogometni klub Tišina je na svojem igrišču pripravil dvodnevni turnir v malem nogometu za pokal občine Tišina. Nastopilo je osem ekip.

Žal je ravno sklepne boje skazilo slabo vreme. Tako sta se tekmi za prvo in tretje mesto končali šele po streljanju kazenskih strelov, ker je bilo v rednem delu skoraj nemogoče dosegati zadetke. V finalu so Borejci z 1 : 0 ugnali ekipo Tropovci - Tišina, v dvoboju za tretje mesto pa je bil Triglav Petanjci s 4 : 3 boljši od ekipe Gostilna Sukič Norton. 

turnir, mali-nogomet, pokal-občine-tišina, norton
Vestnik.si
Za tretje mesto sta se pomerili ekipi Gostilna Sukič Norton in Triglav Petanjci, vendar je tekmo žal skazilo slabo vreme.

Borejci so v polfinalu premagali Gostilno Sukič Norton z 2 : 1, ekipa Tropovci - Tišina pa petanjski Triglav s 3 : 0. V skupinskem delu so Borejci ugnali Dobel s 3 : 1, ekipo Ceki FC s 4 : 1 in Triglav iz Petanjcev s 3 : 2. 

turnir, mali-nogomet, pokal-občine-tišina
Arhiv kluba
Turnir v malem nogometu za pokal občine Tišina.

Končni vrstni red najboljših:

1. Borejci

2. Tropovci - Tišina 

3. Triglav Petanjci

4. Gostilna Sukič Norton

turnir, mali-nogomet, pokal-občine-tišina
Arhiv kluba
Turnir v malem nogometu za pokal občine Tišina.

Med izločilnimi boji je bilo tudi zanimivo tekmovanje v izvajanju "penalov", ki se ga je udeležilo šestnajst igralcev. Največ strelskih in vratarskih sposobnosti je pokazal Žan Hercog, v finalu je premagal Jana Šoštareca. V obračunu za tretje mesto je bil Matjaž Kuzma boljši od Mihe Ribaša.

turnir mali-nogomet pokal-občine-tišina