vestnik

Šimundža: Na tekmi z Bravom bodo odločale malenkosti

Vestnik, 1. 12. 2020
Aleš Cipot
Šimundža pričakuje zelo motivirano ekipo Brava, saj so ekipa, ki ima vedno nekakšen dodaten motiv proti Muri.
Šport

Nogometaše Mure čaka danes ob 15. uri na Fazaneriji obračun z Bravom. O tem, kakšno je vzdušje v slačilnicah in kakšna so pričakovanja pred jutrišnjo tekmo, pa sta povedala igralec Dragan Lovrić in trener Ante Šimundža.

Po dveh zaporednih prvenstvenih zmagah je vzdušje v slačilnicah pozitivno. Kot je povedal Dragan Lovrić, sta zadnji tekmi, na katerih so osvojili vseh šest točk, veliko pomenile, saj so prišli v pravi ritem. "Čaka nas težka tekma z Bravom, mislim pa, da imamo manjšo prednost, saj igramo na domačem igrišču, kar moramo seveda pokazati od prve minute." 

dragan-lovrić, okrepitev, mura, nš-mura
Aleš Cipot
Dragan Lovrić

"Imeli smo svoje slabosti, imeli smo dobre stvari, zelo pomembno pa je, da smo objektivni pri sami analizi tekme. Ko pogledam vse skupaj, se stvari dvigujejo na višji nivo," je povedal strateg črno-belih Ante Šimundža. Dodal je, da pričakuje zelo motivirano ekipo Brava, saj so ekipa, ki ima vedno nekakšen dodaten motiv proti nam. "Kar je za nas privilegij. To pomeni, da smo ekipa, ki je pomembna. Po drugi strani pa pričakujem eno trdo in zahtevno tekmo, v kateri bodo odločale malenkosti." 

"Vsi vemo, kako se je končala prva letošnja tekma proti njim, zato moramo to popraviti. Kot sem rekel, moramo od prve minute biti agresivni in poskušati osvojiti vse tri točke," pa je dodal Lovrić. 

Igralci obeh ekip se bodo morali prilagoditi tudi na vremenske razmere, v vsakem primeru pa je vreme tisto, pri katerem morajo biti, tako Šimundža, zelo pragmatični. 

Aleš Cipot
Mura : Bravo
nš-mura nk-bravo