vestnik

Premiera nove zelenice bo evropska, takšne so cene vstopnic

Vestnik.si, 11. 7. 2022
Aleš Cipot
Mura si bo na novi zelenici skušala zagotoviti preboj v drugi krog konferenčne lige.
Šport

Muraši ta četrtek na prenovljeni zelenici Fazanerijo gostijo moldavski Sfintul Gheorghe.

Muraši so v prvi tekmi kvalifikacij za Konferenčno ligo v gosteh z 2 : 1 premagali moldavski Sfintul Gheorghe. Toda to je bil le prvi polčas dvoboja z Moldavci. Drugi polčas sledi v četrtek v Fazaneriji.


Tekma v Murski Soboti bo nekaj posebnega, saj bo povratni dvoboj odigran na prenovljeni zelenici Fazanerije, ki je nastajala v zadnjem mesecu in pol. Prva uradna tekma torej sledi v četrtek ob 20. uri, ko bodo čarno-bejli branili prednost zadetka s prve tekme in si poskušali zagotoviti mesto v drugem krogu kvalifikacij za Konferenčno ligo.


Kot poudarjaju v klubu, gredo vstopnice dobro v prodajo, zato si čimprej zagotovite svojo. Cena vstopnic v predprodaji je 14 evrov za ostale in 18 evrov za glavno tribuno. Otroška vstopnica (do 14. leta starosti) znaša 8 evrov, VIP vstopnica pa 60 evrov. Cena vstopnic na dan tekme bo dražja kot v predprodaji. Ta teden si jih lahko zagotovite v klubskem baru od 12. do 20. ure, v torek in sredo pa tudi v BTC City Murska Sobota od 10. do 18. ure ter preko spleta s klikom tukaj. Vsak posameznik lahko kupi največ pet vstopnic.

CENE VSTOPNIC

Ostale tribune - 14 evrov (16 evrov na dan tekme) Glavna tribuna - 18 evrov (20 evrov na dan tekme) Otroška vstopnica - 8 evrov (10 evrov na dan tekme) VIP vstopnica - 60 evrov

PRODAJA VSTOPNIC

Klubski bar - od ponedeljka do petka od 14. do 19. ure BTC City Murska Sobota - torek in sreda od 10. do 18. ure Spletna prodaja - tukaj
fazanerija nš-mura vstopnice