vestnik

Prenosi kvalifikacijskih tekem za SP v nogometu odslej na novem televizijskem programu

Vestnik, 25. 2. 2021
NZS
Slovenska nogometna reprezentanca.
Šport

Slovenska nogometna reprezentanca bo marca začela kvalifikacije za nastop na svetovnem prvenstvu 2022, ki ga bo gostil Katar. Z začetkom kvalifikacij pa se tudi prenos tekem seli na televizijske programe Šport TV.

Šport TV se po besedah direktorja televizijske hiše Marka Bogovaca zaveda pomembnosti novega izziva, s tekmami slovenske reprezentance in njihovimi prenosi pa bodo še nadgradili svojo programsko shemo. "Ob tej priložnosti se še enkrat zahvaljujemo NZS, saj smo skupaj postavili pomemben mejnik pri nastajanju nove nogometne pravljice. Veselimo se poti v Katar," je še povedal Bogovac. 

Na Šport TV obljubljajo bogat spremljevalni studijski program, ki ga bo vodil Žiga Ikič, čast komentiranja tekem slovenske reprezentance pa bo ob vseh prepoznavnih komentatorjih televizije pripadla tudi Nejcu Mravlji. Prva izmed desetih kvalifikacijskih tekem Slovenije bo 24. marca proti reprezentanci Hrvaške, v boju za Katar 2022 pa sledijo še tekme z Rusijo, Ciprom, Slovaško in Malto. 

Radenko Mijatović
M24.si
Radenko Mijatović

"Nadejamo se uspešnega sodelovanja in bogatega nogometnega programa, ki bo še dodatno povečal zanimanje za našo izbrano vrsto. Slovenija bo poskrbela za dobre predstave na igrišču, Šport TV pa za spektakel na TV zaslonih," pa je povedal predsednik Nogometne zveze Slovenije Radenko Mijatović. 

šport-tv sp-v-nogometu prenosi-tekem