vestnik

Preverite, zakaj sta se razšla Gabor in ŽNK Nona Pomurje Beltinci

Vestnik.si, 30. 8. 2022
Aleš Cipot
Zlatko Gabor ni več trener ŽNK Nona Pomurje Beltinci.
Šport

Ženski nogometni klub Nona Pomurje Beltinci je sporočil, zakaj so prekinili sodelovanje s trenerjem Zlatkom Gaborjem.

Poročali smo že, da sta se Zlatko Gabor in ŽNK Nona Pomurje Beltinci razšla. Iz kluba so sporočili, da so se prekinitev sodelovanja odločili zaradi trenerjevega dogovarjanja o prestopu v ŽNK Olimpija. "Lahko gremo preko tega, da smo izpadli iz Evrope, lahko gremo tudi preko tega, da trenutno ne igramo najbolje in izgledmo na igrišču brezvoljno, brez energije in brez žara. Ne moremo pa mimo tega, da se trener, ki ima veljavno pogodbo z našim klubom, že kar nekaj dni dogovarja z ŽNK Olimpija o prestopu. Po včerajšnjem treningu v Bratoncih se je sestal s predstavniki Olimpije," so zapisali na facebook strani kluba. 

Dodali so, da zadeve niso ostali pri tem, ampak da vodilni možje ljubljanske Olimpije vabijo igralke Beltinec v njihov klub s pojasnilom, da je Gabor že njihov nov trener in naj se mu priključijo. "Normalno je, da po vsem tem ne moremo računati na sodelovanje v bodoče," so še sporočili. 

Ob tem so dodali še, da Luana Zajmi odhaja v Split, v zraku pa ostaja vprašanje o usodi Tjaše Nemec. Klub se je medtem poslovil še od Maje Dimitrijevič, ki je dobila ponudbo iz Olimpije. "Klub v bodoče nanjo več ne računa," so zapisali in ob koncu še dodali, da želijo bivšemu trenerju vse najboljše.

0badbe5031ae3cb4f23440e76d6cb640
Boštjan Rous
Luana Zajmi odhaja v Split.

žnk-nona-pomurje-beltinci zlatko-gabor