vestnik

Prvoligaš Jeruzalem Ormož danes znova v Ljutomeru

Tomo Köleš, 17. 11. 2018
Aleš Cipot/fotolens.si
Šport

Rokometaši Jeruzalema Ormoža bodo danes ob 19. uri v dvorani ŠIC v Ljutomeru znova odigrali svojo prvoligaško tekmo. V štajerskem derbiju bo nasprotnik Maribor Branik.

Štajerski derbi 10. kroga med Ormožem in Mariborom, ki bo v soboto, 17. novembra, ob 19. uri, je dovolj velik razlog, da bo dvorana v osrčju Prlekije znova lepo polna. In čas je, da Ormožani ob glasni podpori prekinejo niz porazov. Ta je zdaj dolg že pet tekem in se je iz celega meseca oktobra prevesil tudi že v november: Urbanscape Loka, Krka Nm, Dobova, Koper, Celje PL.Skratka čas je za zmago Ormožanov.


V klubu se kar veselijo selitve v Ljutomer, ki je v preteklosti bil srečen kraj za Jeruzalemčke. Nazadnje je tukaj padlo Gorenje, pred tem se je osvojila bronasta kolajna v pokalnem tekmovanju. Maribor je trenutno četrti z 11 točkami, Ormož pa deveti (med 12 ekipami prve lige) s 6 točkami.


Po Mariboru Ormožane čaka v sredo, 21. novembra, ob 20.15 uri gostovanje v Ribnici. To tekmo si boste lahko ogledali na zaslonih TV SLOVENIJA 2, poudarjajo na facebook strani RK Jeruzalem Ormož.

73f129afd6a2af1850fcdb304ed30122
Aleš Cipot/fotolens.si
Ljutomerska dvorana je srečen kraj za Ormožane.

rokomet Jeruzalem Ormož mariborski branik 10. krog ljutomer
Kaj zdaj berejo drugi