vestnik

Režonja na čelu MNZ Lendava še štiri leta

Vestnik.si, 11. 6. 2024
Jure Kljajić
Slavko Režonja ostaja predsednik MNZ Lendava.
Šport

V Nedelici je bila v začetku tedna volilna skupščina Medobčinske nogometne zveze (MNZ) Lendava.

Skupščine se je udeležilo vseh 17 vabljenih delegatov in soglasno so sprejeli poročilo o delu za leto 2023, finančno poročilo in zaključni račun za lansko leto, poročilo nadzornega odbora, program dela in finančni načrt za letošnje leto. 

Izvedene so bile tudi volitve v organe MNZ Lendava za mandatno obdobje 2024-2028. Predsednik še naprej ostaja Slavko Režonja, ki je prejel vseh 17 glasov, podpredsednik zveze je Miran Bukovec. 

Člani izvršnega odbora so Jožef Kotnjek (zastopa člane MNZ iz občin Črenšovci in Velika Polana), Daniel Penhofer (zastopa člane MNZ iz občin Dobrovnik in Kobilje), Sašo Kranjc, Bruno Perša, Živko Stanič (zastopajo člane MNZ iz Občine Lendava), Branko Ferenčak (zastopa člane MNZ iz Občine Odranci) in Boštjan Ftičar (zastopa člane MNZ iz Občine Turnišče). 

Predsednik nadzornega odbora je Ivan Oberstar, člana pa Franc Pozsgai in Klemen Svetko. Predsednik arbitražnega sveta MNZ Lendava je Emil Bukovec, podpredsednik Žiga Kotnjek, člani pa Dejan Čurič, Marjan Drvarič in Filip Herceg. 

mnz-lendava volilna-skupščina slavko-režonja