vestnik

Selektor vpoklical tudi več Pomurk

I.B., 29. 10. 2019
Aleš Cipot
V Murski Soboti je bilo 2 : 4 za Nizozemke.
Šport

Slovenska ženska nogometna reprezentanca bo 12. novembra v kvalifikacijah za Evropsko prvenstvo leta 2021 gostovala na Nizozemskem. Selektor Borut Jarc je na reprezentančni zbor povabil tudi šest članic Ženskega nogometnega kluba (ŽNK) Nona Pomurje Beltinci.

Vpoklical je Špelo Kolbl, Kajo Korošec, Saro Makovec, Anjo Pršo, Špelo Rozmarič ter Saro Nemet, na čakalni listi pa je še Ines Sok. Naj spomnimo, da so pred nekaj tedni Slovenke v Murski Soboti že odigrale eno srečanje proti Nizozemkam. Po dobri predstavi in odporu proti evropskim prvakinjam so izgubile z 2 : 4. 

Na reprezentančni zbor so povabljene: Dominika Čonč, Pamela Begič, Kaja Eržen, Kristina Erman, Sara Ketiš, Mateja Zver, Sara Agrež, Zala Meršnik, Lara Prašnikar, Nika Babnik, Lara Ivanuša, Maja Zajc, Evelina Kos, Lara Klopčič, Ana Milović, Špela Kolbl, Kaja Korošec, Sara Makovec, Sara Nemet, Anja Prša, Špela Rozmarič, Lana Golob, Zala Kuštrin.

V skupini A je trenutno na prvem mestu Nizozemska, ki ima 12 točk, Slovenija je druga in ima 6 točk, tako kot Rusija in Kosovo, na repu lestvice pa sta s točko še reprezentanci Turčije in Estonije. 

slovenska-ženska-nogometna-reprezentanca euro-2021 žnk-nona-pomurje-beltinci