vestnik

Šimundža ostaja v Fazaneriji še dve sezoni

Vestnik, 25. 3. 2021
Arhiv NŠ Mura
Robert Kuzmič in Ante Šimundža.
Šport

V reprezentančnem premoru so iz soboškega prvoligaša sporočili novico, ki bo razveselila številne navijače. Trener Ante Šimundža je pogodbo s klubom podaljšal še za dve sezoni.

»Podaljšanje pogodbe z glavnim trenerjem je nadaljevanje začrtane poti, ki smo si jo zadali ob začetku našega sodelovanja leta 2017. Marsikateri cilj smo prehiteli, toda prepričani smo, da naš razvoj še ni končan. Tudi za naprej delimo iste poglede, zato odločitev o podaljšanju ni predstavljala težav. S premišljenimi potezami na realnih osnovah bomo nadaljevali s trdim delom in prepričan sem, da nas vse skupaj čaka še veliko uspehov,« je ob sklenitvi dogovora povedal športni direktor Denis Rajbar.

0b339aa8303114ba34298290037ee5f8
Aleš Cipot
Ante Šimundža.

Šimundža je ob tem izrazil čast, da mu je klub izkazal nadaljnje zaupanje. »Ponosen sem na delo, ki sem ga opravil s svojimi sodelavci, igralci na igrišču in s celotnim klubom. V razmišljanju smo na isti valovni dolžini. Zadeva je nastavljena tako, da lahko naredimo še korak naprej. Sledimo k temu, da želimo biti vsak dan boljši. Vse nas vodi ista misel, da napredujemo v vseh segmentih tako na kot ob igrišču,« je dodal. Predsednik kluba Robert Kuzmič pa je izpostavil, da je Šimundža pomemben del mozaika uspehov Mure v zadnjih štirih letih.»Veseli nas, da delimo skupen pogled na nadaljnji trajnostni razvoj Mure, kar dokazujemo s podpisom nove pogodbe. Članska ekipa predstavlja in pomembno vpliva na celoten klub. V štiriletnem obdobju smo skupaj dosegli vse zastavljene cilje, Anteju se zahvaljujemo za njegov velik prispevek k tem uspehom. Verjamem, da nam bo s profesionalnostjo in zavzetostjo to uspelo tudi v prihodnjem obdobju. Veseli nas, da bomo v Muri tudi v prihodnjem obdobju sodelovali z uglednim trenerjem in  vrhunskim strokovnjakom.« 

nš-mura ante-šimundža