vestnik

Šimundža: Z zvesto publiko do pozitivnega rezultata

Vestnik, 14. 9. 2019
Aleš Cipot
Ante Šimundža.
Šport

Muraše jutri v Fazaneriji čaka tekma 8. kroga 1. slovenske nogometne lige. Njihov nasprotnik bo Tabor iz Sežane.

Nogometaši Mure so v sredo odigrali zaostalo tekmo 3. kroga proti Domžalam, kot smo že poročali, se je ta končala z izidom 0 : 0. Trener Ante Šimundža je pred jutrišnjo tekmo dejal, da je pomembno, da se je ekipa s težkega gostovanja vrnila neporažena, a zaradi tega, ker so bili bližje zmagi kot Domžale, ostaja nekaj grenkega priokusa. Napovedal je, da jutri pričakuje pozitiven rezultat, h kateremu bo pripomogla tudi pomoč navijačev.

Tabor Sežana je pred dnevi zamenjal trenerja. Po tem, ko je Andrej Razdrh sedel na klop Domžal, ga je v Sežani zamenjal Almir Sulejmanovič. Šimundža ob tem opozarja, da so nasprotniki nedvomno v drugačnem psihološkem trenutku in pričakuje kakšno spremembo v igri glede na prejšnje tekme in analize, s katerimi so se pripravljali na jutri. "Pričakujem trdo tekmo, eno zaprto varianto s strani Tabor Sežane. Verjamem, da bomo dominirali in diktirali tekmo, ob naši zvesti publiki pa pričakujem, da bomo tekmo odpeljali v pozitivno smer," je povedal Šimundža. 

32d4ffda9dd38857cd59310be18bf991
Nataša Juhnov
Black Gringos bodo praznovali.

Na jutrišnji tekmi bo navijaška skupina Black Gringos praznovala 28 let obstoja in ob tej priložnosti bo tudi pripravila posebno koreografijo. 

nš-mura tabor-sežana 1.-snl