vestnik

Spomladi mrk nogometnega kluba iz Dobrovnika?

R. B., 23. 2. 2024
FB Prekmurec Dobrovnik
Ekipa, ki jo je s klopi vodil Feri Cifer, je tako rekoč razpadla, kar Dobrovničanom onemogoča nadaljevanje bojev za točke.
Šport

Ekipa, ki jo je s klopi vodil Feri Cifer, je tako rekoč razpadla, kar Dobrovničanom onemogoča nadaljevanje bojev za točke.

Mura bo v osmini finala pokalnega tekmovanja gostovala le streljaj od Murske Sobote. Ples kroglic ji je za nasprotnika namenil pomurskega ligaša Čardo, tekma v Martjancih bo 7. marca ob 15. uri. Gostitelji upajo na rekorden obisk in s tem namenom je že stekla prodaja vstopnic. Za zdaj le za stojišče, cena je sedem evrov. Iz kluba so na svojem Facebook profilu sporočili, da se za nakup in prevzem vstopnic obrnite na njih.

Čarda je sicer po jesenskem delu prvenstva vodilna ekipa pomurske lige, ki naj bi spomladi imela enega člana manj. Uradne potrditve še ni, a vse kaže, da Dobrovnik ne bo več igral. Ker klub ni izpolnil pogojev glede tekmovanja mlajših selekcij, je bil kaznovan z odvzemom devetih točk in prepovedjo nastopa v ligi v prihodnji sezoni, kar je povzročilo eksodus igralcev. Ekipa, ki jo je s klopi vodil Feri Cifer, je tako rekoč razpadla, kar Dobrovničanom onemogoča nadaljevanje bojev za točke.

pokal-slovenije PNL prekmurec-dobrovnik čarda mura