vestnik

Stekla še prodaja posamičnih vstopnic za četrtkov obračun Mure z Nizozemci

Vestnik.si, 14. 9. 2021
Aleš Cipot
Fazanerija bo v času skupinskega tekma Konferenčne lige samevala, gostil jih bo namreč Ljudski vrt.
Šport

Od danes naprej si lahko ljubitelji nogometa zagotovite posamične vstopnice za četrtkovo tekmo skupinskega dela Konferenčne lige med Nogometno šolo Mura in nizozemsko ekipo Vitesse.

V minulih dneh se je prodajal komplet vstopnic za vse tri domače tekme, ob Vitesseju bodo v Ljudskem vrtu nasproti Prekmurcem stali še francoski Stade Reinnais in angleški Tottenham. Od torka pa so v prodaji tudi posamične vstopnice. Kot sporočajo iz kluba, cena vstopnice znaša 30 evrov za odrasle in 15 evrov za otroke do 15. leta starosti. 

Vstopnice so od polnoči na voljo v spletni prodaji, danes in jutri med 15. in 20. uro pa jih boste lahko kupili tudi v Fazaneriji. "Vstopnice bo možno kupiti tudi v Mariboru, v prodajalni na jugu stadiona v sredo od 15. do 19. ure in v četrtek od 16. ure naprej na stojnicah (na južni in severni strani stadiona)," še dodajajo v NŠ Muri. 

Še naprej pa je v prodaji tudi prej omenjeni paket vstopnic, ki stane 70 evrov za odrasle in 35 evrov za otroke do 15. leta starosti. Paket vstopnic lahko kupite tudi za družinski sektor, za odraslega boste odšteli 60 evrov, za mlajše od 15. let pa 30 evrov. 

nš-mura konferenčna-liga prodaja-vstopnic